Atomi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Einstein.gif
Tämä sivu ei ole Einsteinin Yleisen suhteettomuusteorian mukainen.

Artikkelin kirjoittajan kannattaa varoa kaikkia harmaahiuksisia tiedemiehiä.


Coming soon in 2024, Pyhäjoki!

Atomi on pieni osanen jotain, jota ei ole. Tai sitten sitä on, mutta kukaan ei näe sitä, joten sen ei kuuluisi olla olemassa. Huhutaan, että kaikki oleva on koostunut pienen pienistä osasista, jotka kiinnittyvät toisiinsa eri tavoin. Me ihmiset kutsumme näitä konservatiivis-kristillis-fundamentalistis-sosialistis-taantumuksellisten Propa-Gandhien kieltämiä osasia nimellä Lego-palikat atomit.

Historia[muokkaa]

Atomien historia ulottuu hyvin kauas, aikojen taakse, jolloin USA ei ollut vielä laukaissut maailman ensimmäistä kokeellista ydinasetta vuosimiljardeja ennen Neuvostoliiton, Natsi-Saksan, Hiro- Fuku- sekä muidenkin shimojen sekä Karibianmeren anarkoindividualististen epätasavaltojen liiton riistäjäpoliitikkojen pesän shuorashtaan tra-ha-HAAGISIA tuhoja, kunnes:

Kaksi vety-nimisen alkuaineen erilaista suurta toopea juttelivat keskenään, kunnes toinen heistä julisti: "Tulkoon heliumatomi", jolloin toinen vastasi: "Tulkoon vaan", ja he tulivat yhdeksi: Vappupallojen ja zeppeliinien sisälmykset oli keksitty. Sitä ennen niissä olivat rellestäneet riehakkaat ja tappelunhaluiset vetyatomit tärähdellen ja paukallehden, uhaten viatonta isäntäänsä flambeerauksella, mutta nyt on toisin: Maailman ensimmäinen pysyvä atomi on keksitty ja sen myötä palamiskuolemia, metsäpaloja sekä porvarihallituksen muodostumisia oli vähennetty kaikissa maissa, erityisesti Venäjällä.

USA:n laukaistessa ensimmäisen kokeellisen pomminsa aika pysähtyi ja kaikki kellot sirtyivät itsestään kello kahteentoista, mistä seurasi maailmanlaajuinen lama suihkumoottoreissa, eli toiselta nimeltään jetlag. Kalenterit ja almanakat täytyi kuitenkin kääntää takaisin tammikuuhun, mikä lisäsi paperihaavoja ja lisäksi sekavuutta varsinkin vararikkoisissa turistikohteissa, joissa oltiin keskellä kesää, eikä sateista ollut tietoakaan. Kalenterit siirrettiinkin siis kesäkuuhun. Ajan jatkuessa ihmiset putoilivat ilmasta ja vajosivat maanrakoihin, sillä Fukushimassa tuli yht'aikaa suuri jytky: Timo Soini nimittäin pudotti silmälasinsa ydinreaktoriin aiheuttaen näin maanjäristyksen ja sitä myötä suuren syöpäprosentin Fukushimassa - vai oliko se toisinpäin?

Kauan aikaa luultiin, että atomia ei voi jakaa. Nykyään tiedetään, että kun atomi jaetaan, syntyy kaurapuuromaista massaa, joka maistuukin ihan kaurapuurolta ja on lähes yhtä kuumaa, mutta se ei itse asiassa ole puuroa ollenkaan, vaan itse asiassa plasmaa. Darwinihilistisen propagandan mukaan atomit myös olivat kokeneet ovulaation suuren helvetin, jossa useat atomit vaihtelevat toistensa neutroneita keskenään muodostaen säteilyä, joka puolestaan lisää vain syöpäriskiä.

VAROITUS! Lukeminen aiheuttaa syöpää!
Ja luit silti tänne asti? Jatkat omalla vastuullasi.


Käyttö[muokkaa]

Atomia on yritetty käyttää lääketieteessä lääkkeenä jopa huonoin tuloksin, sillä niiden tykittäminen syöpäkasvaimiin on tuhonnut niitä, mutta niissä on tapahtunut eräänlainen fissioerektio, joka vain jakoi solut uusiksi pesäkkeiksi levittäen niitä laajemmalle sekä nostaen ne ylös.

Populaari- sekä muissa kulttuurilaareissa[muokkaa]

Atomia pidetään jakamattomuuden symbolina, sillä eräs kreikankielinen paikannimi ja nykyinen täysin itsenäinen valtio, Atomos, on täysin jakautumaton, jossa vallitsee absoluuttinen tasa-arvo.

Katso myös[muokkaa]

Lego brick.gifKuuluisat palikatLego brick.gif
Lego - Dublo - Puupalikat - Hollywood - Teletapit - Tanska - Paris Hilton - Vladimir Putin - Atomi