Anders Behring Breivik

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Anders Behring Breivik on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.
Anders Behring Breivik penkkariasussaan

Anders Behring Breivik (s. 13. helmikuuta 1979) on norjalainen massamurhaaja, nationalisti, temppeliritari, talousrikollinen, sionisti, terroristi, kukkakauppias, larppaaja, maahanmuuttokriitikko, vapaamuurari, roinari ja kristilliskonservatiivi, joka tuli tunnetuksi posauteltuaan Oslossa jotain tönöjä ja ammuskeltuaan lauman lapsia Utøyan saarella.

Kansallismielisenä ei ole suorittanut Norjan asepalvelusta, mutta osallistunut erään vieraan vallan puolisotilaalliselle koulutusleirille. Urheana uskonsoturina ampuu lössin aseettomia teinejä. Uskoo saavansa parhaiten kannatusta aatemaailmalleen terrori-iskuilla. Ymmärtää esikoiskirjan syntyvän parhaiten kopioimalla tekstin muualta. Ihailee ainakin Winston Churchillia, Vlad Seivästäjää, Unabomberia, Jussi Halla-ahoa ja Geert Wildersiä. Vastustaa ainakin muslimeja, monarkismia ja kulttuurimarxismia. Haluaisi tappaa Jari Tervon.

Perustelee Call of Duty: Modern Warfare 2:n ja wowitusta sotasimulaatiolla. Teki luottokorttipetoksen saadakseen rahaa kalliiseen samppanjaan ja luksushuoriin.

Nykyisin tuhlaa säästää kansalaisten verovaroja asumalla valtion hotellissa, käymällä mielentilatutkimuksessa ja juoksuttamalla poliiseja mielikuvitusystäviensä perässä. Vapaamuurariokkultismin avuin on onnistuneesti linnasta käsin kanavoinut itseään suomalaiseen politiikassa toimivaan yksilöön, jonka mielessä ei ole omaa toimintaa mainittavasti tiellä. Tullee vaatimustensa mukaan lähitulevaisuudessa nimitetyksi Norjan puolustusvoimien komentajaksi.

James Hirvisaari syytti Norjan terrori-iskuista Suomen maahanmuuttopolitiikkaa,[1] Aamulehti pillun puutetta,[2] Erkki Tuomioja laillisia aseita[3] ja Pekka Luodeslampi Saatanaa.[4] Morrissey huomautti purilaisten suuremmasta haitallisuudesta[5] ja Varg Vikernes epäili juutalaissalaliittoa.[6] Jokainen lienee ainakin jossain määrin oikeassa.

Katso myös

Viitteet

Pencil2.jpg Tätä artikkelia on työstänyt lössi kirjoittajia, mutta silti se on tynkä.
Tule, näe ja voita artikkeli laajemmaksi.