Anaaliseksi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Olen itsekin kokenut sen, sekä antavana että ottavana osapuolena.”

~Sinä
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Anaaliseksistä.
Saatat alitajuisesti etsiä vankilaa, etkä edes tiedä siitä!
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, tulet oppimaan jotain uutta!
Koiran pesettäminenkin voi muuttua anaaliseksi, mikäli olet huolimaton.

Sana anaaliseksi on translatiivimuoto sanasta anaalinen, joka tarkoittaa takapuolellista. Anaaliseksi muuttuminen on yleisnimitys asioiden tekemiselle "vähän sinne päin". Anaalisiksi voidaan esimerkiksi määritellä keltaista liikennevaloa päin ajaminen sekä vain toisen kengän riisuminen kotiin tultaessa. Anaaliseksissä ei siis päästä aivan sinne, minne olisi tarkoitus. Usein tämä johtuu yksilön laiskuudesta. Nykyisin asioiden anaaliseksi tekeminen on melko yleistä ja taatusti yleisempää kuin luulet. Se on käypä menettelytapa esimerkiksi tilanteessa, jossa mellakkapoliisi on repimässä maassa makaavaa toveriasi. Sen sijaan anaaliseksi ei kannata muuttaa tilannetta esimerkiksi työhaastatteluissa, joissa on oleellista, että haastattelija(tar) näkee sinun pärkivän määrätietoisesti kohti tavoitetta. Ei siis kannata jättää tilannetta anaaliseksi puolitiehen.

Anaaliseksin määritelmän keksi filosofi Karl Marxin sisäkkö, kun hän etsi sopivaa nimitystä tapahtumalle, jossa isäntä törmää puolihuolimattomasti pölyjä pyyhkivään palvelusväkeen.

Kuvaus

Mikäli et ole ikinä anaaliseksi muuttumista kokenut, kannattaa lukea seuraava esimerkki huolella, ettet itse toteuttaisi anaaliseksiä. Asian tekeminen vähän sinne päin – siis anaaliseksi – on helpointa kuvata esimerkillä, jossa raskas tavarajuna lähtee asemalta ja jatkaa heti aseman jälkeen tunneliin. Kuitenkin juna joutuu sahaamaan jatkuvasti edestakaisin tunnelin ja aseman välillä, sillä aina asemalle unohtuu tavaraa, joka on otettava kyytiin. Höylätessä jatkuvasti tunneliin ja takaisin junan jarrut lämpenevät ja alkavat haista palaneelta. Usein anaaliseksiinkin liittyy tällaisia epämukavia aistimuksia, kun varsinaiseen tavoitteeseen ei olekaan päästy. Anaaliseksi muuttuneet asiat ovat suurin piirtein tällaisia... mutta ällöttävämpiä.

Terveystiedon tarjoama seksuaalivalistus onkin tarpeen. Anaaliseksin kokeilun seuraukset voivat olla seuraavanlaisia;

Kokeilimme kerran avopuolisoni kanssa peppuseksiä, koska uuden kokeileminen oli ajankohtaista, minä en pitänyt tästä tuhkaluukun putsaamisesta vehkeelläni alkuunkaan. Sen ainoan kerran kun kokeilimme niin mulkun päätäni punotti ja kirveli kuin olisin tökkinyt kusiaispesään veltolla airolla, haistoin ja maistoinkin ulosteen sekä tunsin ruskean pythonin uivan varmasti vastakarvaan siellä.. aivan kuin tehosekoitinta olisin nainut.. voihan olla että rakkaani oli syönyt paprikaakin sinä päivänä johon törmäsin hänen sulamattomassa luolastossaan, koska olen allerginen paprikalle ja se saa minut kirvelemään kuin tauti konsanaan. Vai voiko paprikan palasia jäädä perseeseen? Mutta kuitenkin.. traumat siitä jäi. Ajatuskin takkahornin kiillottamisesta kuvottaa..MUTTA kun naiseni taas tykästyi tähän harrastukseen niin kovasti että on kinunnut joka kerta tämän jälkeen sitä kun harrastamme petipuuhia. Armaani se vaan vinkuu koiran katseella sekä enkelin äänellä. Juoksen siltä seisomalta tuijottamaan vessaan itseäni peilistä josta näen kauhun hikipisaroiden valuvan ohimollani pitkin väsyneitä silmiäni.. pisaratkin kirvelev't silmiä, elämänikin kirvelee, kaikki kohta kirvelee jos tungen vielä kynäni hänen ruskeaan penaaliinsa. "Normaali seksikin" on nyt mennyt päin persettä, tai siis.. kuvainnollisesti. Ja kirjaimellisesti..

Katso myös