World Trade Center

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 4. syyskuuta 2017 kello 09.33 käyttäjän Teleskooppi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kaksoistornit ennen ja jälkeen salaliiton.

World Trade Center on Yhdysvaltain sisäisten salaliittojen maamerkki ja nykyään maan tasalla. Myös muissa maissa on WTC-rakennuksia, joskin nämä ovat vasta "täytetään ne ei-toivotuilla ihmisillä ja sitten räjäytetään sisältä päin maan tasalle"-vaiheessa.

Tai ainakin näin meidän halutaan uskovan. Kaikkien tuntema totuus kun on se, että Yhdysvaltain hallitus ylläpitää 911truth.org-sivustoa ja tekee sellaisia videoita kuin Loose Change. Näitä ylläpitäessään Yhdysvaltojen hallitus levittää salaliittoteorioita, jotta ihmiset luulisivat USA:n hallituksen olevan tarpeeksi vaikutusvaltaisen ja tehokkaan niissä esitettyjen tajuttoman monimutkaisten ja hyvää ja tiukkaa organisointia vaativien suunnitelmien toteuttamiseen, vaikka oikeasti heidän johdossaan onkin ollut idiootteja. Tosiasiassa tällaisen operaation suunnitteluun saattoi olla resursseja vain afganistanilaisissa luolissa kyykkineellä dialyysipotilaalla (Osama bin Laden) ja 19:llä pääasiassa strippiklubeilla viihtyneellä ja alkoholille persolla ähläminuorukaisella.

Yleisin teoria kaksoistornien kohtalosta on, että ne tuhottiin sarjalla hallittuja matkustajalentoja. Nykyään kuitenkin on jo julkisuudessa ja mediassa todistettu, että WTC-iskuista vastuussa on Criss Angel, päänräjäyttäjä. Angel kärsii tällä hetkellä tuomiotaan Azkabanin noitien ja velhojen vankilassa. Tuomio oli hurjat 3,5 päivää, jonka valamiehistö yksimielisesti päätti.

Asiaan läheisesti liittyviä artikkeleita[muokkaa]