Luodaan sivua Wespa

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 25. elokuuta 2018 kello 11.49 Aatos Kotka keskustelu muokkaukset poisti sivun Wespa (Roskaa: sisälsi: ”{{roskaa}} '''Wespa''' on eräs italialainen pussirotta. Toisaalta se on myös eräs skootteri-merkki seli liikenteen vaarannin. Erityisesti varsinkin Camorra ja N'Drangheta (Sisilian omia maffa-setien jaloja m...)
  • 12. tammikuuta 2011 kello 23.50 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun Wespa (Roskaa: sisälsi: ”Wespa a.k.a Vesa (joku no vaikka Koivuniemi) on pummi jolla ei ole töitä. Hänellä on vain hänen luotettava kamera jolla hän kuvaa kaiken runkkauksesta pelien pelaamiseen ja muuhun jengitoimintaan. J...” (ainoa muokkaaja oli Ko)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Wespa