Luodaan sivua Vermont

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 20. lokakuuta 2021 kello 05.38 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Vermont (Pois onnettomat artikkelit tärkeistä aiheista)
  • 20. lokakuuta 2021 kello 05.38 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Vermont (5 versiota) (...maalaisjunttien kansoittama osavaltio, jonka keskiverto-jenkki tietää vain siitä että on ajanut joskus sen ohi Interstate-moottoritietä pitkin. {{USA}} {{Tynkä/USA}} Luokka:Osavaltiot”)
  • 20. lokakuuta 2021 kello 05.38 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Vermont (Kirj. Assburger-mies, 2013: Koko sisältö: ”'''Vermont''' on pikkuinen Yhdysvaltain osavaltio Uudessa Englannissa. Texasin tavoin Vermontissa on aina asunut paljon asehulluja, ehkäpä juuri tämän takia se onkin ollut itsenäinen valtio ennen liittymistään Yhdysvaltoihin joskus 1700-luvulla. Löyhien aselakien lisäksi osavaltiossa ei ole melkeinpä mitään mielenkiintoista tai mieleenpainuvaa, esimerkiksi suurempia kaupunkeja. Tylsä ja pikkuinen...)
  • 3. maaliskuuta 2013 kello 19.49 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Vermont (sisälsi: ”Vermont pieni saari, joka sijaitsee Uuden Englannin alueella USA:ssa. Se kattaa 1867 neliömailin alueen, joka on täynnä metsää, landea ja hippejä. Vermont on koti kolmelle kaupungille, kahdeksa...” (ainoa muokkaaja oli 82.181.114.116))
  • 9. kesäkuuta 2010 kello 18.40 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Vermont (Roskaa: sisälsi: ”hän on voldemort” (ainoa muokkaaja oli Eva))
  • 18. marraskuuta 2006 kello 19.42 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Vermont (sisälsi: ”Vermontissa Veikkauksen Ravihevoset pitävät hauskaa” (ainoa muokkaaja oli 80.222.125.200))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Vermont