Luodaan sivua Tom Sawyer

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 29. syyskuuta 2016 kello 18.32 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Tom Sawyer (sisälsi: ”{{roskaa}} Thomas "Tom" Sawyer on vakavasti alkoholisoitunut lapsi Media:http://hikipedia.info/wiki/Lapsi Jos hän tulee kadulla vastaan kannattaa varoa sillä hänellä on aina sillan alla tilaa mihin hän ottaa muita lapsia ja tek...”)
  • 1. joulukuuta 2015 kello 18.33 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Tom Sawyer (Super laatu ennen tyhjentämistä sisälsi: ”Tom Sawyer oli pummi, joka asui sillan alla poltti pilveä. Hän rakastui transu-Stubbiin ja houkutteli hänet sillan alle ja raiskasi. Ei muuta.”)
  • 25. heinäkuuta 2015 kello 17.29 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Tom Sawyer (Turha uudelleenohjaus: sisälsi: ”#OHJAUS Tom Sawyer (täsmennyssivu)” (ainoa muokkaaja oli 83.245.237.246))
  • 1. huhtikuuta 2015 kello 11.39 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Tom Sawyer (sisälsi: ”Tom Sawyer oli vilkas pikku poika, joka piti erittäin paljon ihmisten trollaamisesta. Hän kiristi toisilta luokkalaisiltaan huume rahoja, ja matkusti lakupekkojen saarille diilaamaan. Hieno mies. ...” (ainoa muokkaaja oli 137.163.18.134))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)