Ero sivun ”Maailmanvalloitus” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 112 merkkiä lisätty ,  19. joulukuuta 2012 kello 20.02
ei muokkausyhteenvetoa
==Puolan imperiumi==
==Zulujen imperiumi==
Afrikka on sikäli mielenkiintoinen manner, että se on ollut pikemminkin omniconquerismin vierasjoukkueiden areenana kuin kotijoukkueiden. Mutta sieltäkin on noussut yksikaksi osanottaja, nimittäinjoista toinen on zulut.
 
Yhden kyläpahasen pikkupomo Shaka näki sienipöllyissään visioita siitä, miten zulut tulevat kerran hallitsemaan maailmaa, ja hän päätti tehdä asiasta totta. Hän valloitti kylän toisensa jälkeen ja lopulta yhdisti koko zulukansan.
 
'''Raadin arvio:'''
:''AinoanaToisena Afrikan edustajana zulut olivat päässeet jo hyvään alkuun, mutta Britannia osoittautui liian vahvaksi vastustajaksi. Mutta ilman brittejä kukapa tietää, mihin zulut olisivat pystyneet? Ja jopa britit osaavat antaa arvoa hyvälle vastustajalle.''
 
*'''Johtopäätös: Ainakin sisupalkinto täytyy myöntää.'''
 
==Marokon imperiumi==
Afrikasta tuli myös toinen mailmanvaltaa havitteleva ja suuruudenhullu valtakunta, nimittäin [[islam|rauhanuskontoa]]levittävä Marokko.
 
Marokkolaisten suuruudenhavittelu alkoi joskus 1000-luvulla, jolloin vanhat papat alkoivat miettiä beduiniteltoissaan, että on muutakin mailmaa kuin oma teltta, kameli ja 10 vaimoa.
Niinpä he ottivat arabeilta saadut miekat, mutta sitten ilmeni ongelma, etelässä on aavikko ja pohjoisessa Espanja. Marokkolaiset valitsivat kahdesta vaihtohdosta huonomman ja lähtivät sotimaan Espanjaan. Saivathan he muutaman voiton ja pysäyttivät Otto-Man-kebabketjun lihavoittamasta seksikkäitä marokkolaisia.
 
Mutta sitten vuonna 1912 tulivat ranskalaiset ja marokkolainen seksikkyys ja sulttaani oli kateissa ja tilalle tuli kuningas joka ei kiinnosta ketään.
 
'''Raadin arvio:'''
:''Afrikan maista toisena Marokko selviytyi verrattaen hyvin kestäen melkein vuosituhannen, mutta sitten tulivatkin ranskalaiset, mutta sissisota kuitenkin jatkui koko Ranskan vallan ajan.'''
*'''Johtopäätös: Ainakin hyvä Afrikkalaisella mittapuulla.'''
 
[[Luokka:Aatesuuntaukset]]
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko