Ero sivun ”Tiedemiehet” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän ”Wanderlust-2” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Työ versioon.)
Merkkaus: Palautettu takaisin
 
Rivi 1: Rivi 1:
  +
{{jos etsit|Jos etsit [[Peelo (Hikipedian käyttäjä)|Peelon]] Tiedemies-vandalointitunnusta [[Wikipedia]]ssa, katso [[Wikipedian vandalismi]].}}
Terapeutti ja hänen miehensä eivät onnistu elvyttämään vuosien avioliiton kuihduttamaa seksielämäänsä, jolloin he alkavat tapailla muita. Yst. terv. Wanderlust-vandaali.
 
  +
[[Image:Scientist.jpg|thumb|Tiedemies liemineen. "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi?"]]
  +
'''Tiedemiehet''' ovat henkilöitä, joiden tehtävänä [[on]] pitää [[valkoinen|valkoisia]] takkeja. Tiedemiesten tehtävänä on myös sekoitella erilaisia aineita yhteen niin, että syntyy erilaisia aineksia, joita ihminen ei syö, mutta kuitenkin miettii, että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi". Tiedemiehet ovat tosi viisaita. Tiedämme tämän siitä, että tiedemiehet ovat itse asian [[tiede|tieteellisesti]] päättäneet.
   
  +
Tiedemiesten tärkein [[ja]] keskeisin tarkoitus on leikkiä [[Jumala]]a. Siksi tiedemiesten jäljiltä jää monijalkaisia [[eläin|eläimiä]] ja muita kummallisia mutantteja. Sekä erilaisia aineita jotka nähdessään miettii että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi" - mutta ei uskalla kokeilla, kun ei tiedä miten käy. Tiedemiehet leikkivät [[Jumala]]a koska Jumala oli ensimmäinen tiedemies: Jumalakin jätti jälkeensä puun, josta kielsi syömästä, ja ensimmäisiä ihmisiä arvelutti että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi", [[kuolema|kuolivat]] mokomat. Ihmiskunta oppi tästä jotakin, koska nykyisin kukaan ei uskalla maistella tiedemiesten liemiä.
Vituttaa ja paskattaa ja kusettaa ja vituttaa ja persettää :D
 
   
  +
Tiedemiehet eroavat [[pappi|papeista]] siten, että tiedemiehet uhkailevat ihmisiä erilaisilla teorioilla, joiden mukaan [[aurinko]] sammuu ja [[kasvihuoneilmiö]] joko polttaa tai jäädyttää maan. Papit sen sijaan ainoastaan varoittavat maailman [[maailmanloppu|joskus tulevasta tuhosta]] ja muistuttavat [[synti|synnistä]]. Toisin sanoen tiedemiehet ainoastaan arvailevat jotain jota eivät varmasti tiedä ja papit taas tietävät ja varoittavat tästä.
Tykkään täyttää sivuja tällä turhalla moskallani :D
 
   
  +
==Katso myös==
Kun ei ole muutakaan tekemistä :D
 
  +
*[[Hullu tiedemies]]
  +
*[[Tutu Höpölöllö]]
  +
  +
{{tynkä}}
  +
  +
[[Luokka:Tiedemiehet|*]]

Nykyinen versio 5. marraskuuta 2018 kello 18.53

Jos etsit Peelon Tiedemies-vandalointitunnusta Wikipediassa, katso Wikipedian vandalismi.
Tiedemies liemineen. "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi?"

Tiedemiehet ovat henkilöitä, joiden tehtävänä on pitää valkoisia takkeja. Tiedemiesten tehtävänä on myös sekoitella erilaisia aineita yhteen niin, että syntyy erilaisia aineksia, joita ihminen ei syö, mutta kuitenkin miettii, että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi". Tiedemiehet ovat tosi viisaita. Tiedämme tämän siitä, että tiedemiehet ovat itse asian tieteellisesti päättäneet.

Tiedemiesten tärkein ja keskeisin tarkoitus on leikkiä Jumalaa. Siksi tiedemiesten jäljiltä jää monijalkaisia eläimiä ja muita kummallisia mutantteja. Sekä erilaisia aineita jotka nähdessään miettii että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi" - mutta ei uskalla kokeilla, kun ei tiedä miten käy. Tiedemiehet leikkivät Jumalaa koska Jumala oli ensimmäinen tiedemies: Jumalakin jätti jälkeensä puun, josta kielsi syömästä, ja ensimmäisiä ihmisiä arvelutti että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi", kuolivat mokomat. Ihmiskunta oppi tästä jotakin, koska nykyisin kukaan ei uskalla maistella tiedemiesten liemiä.

Tiedemiehet eroavat papeista siten, että tiedemiehet uhkailevat ihmisiä erilaisilla teorioilla, joiden mukaan aurinko sammuu ja kasvihuoneilmiö joko polttaa tai jäädyttää maan. Papit sen sijaan ainoastaan varoittavat maailman joskus tulevasta tuhosta ja muistuttavat synnistä. Toisin sanoen tiedemiehet ainoastaan arvailevat jotain jota eivät varmasti tiedä ja papit taas tietävät ja varoittavat tästä.

Katso myös[muokkaa]

Drinkingbeer.jpg Tämän tynkäartikkelin edellinen kirjoittaja myöntää olleensa humalassa.
Korjaa känninen toilailu pyyhkimällä artikkeli siistimmäksi.