Terrorismi

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 12. kesäkuuta 2017 kello 17.47 käyttäjän 213.35.255.0 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ostetuimmat -ismit
TOP-10
  1. Kapitalismi
  2. Terrorismi
  3. Turismi
  4. Postmodernismi
  5. Kimilsungismi
  6. Imperialismi
  7. Kommunismi
  8. Ismismi
  9. Ateismi
  10. Piratismi
tahdon lisää

”On törkeää, kuinka rasistit ratsastavat terroristi-iskuilla.”

~Feministi

”Te sentään osaatte tehdä miesten lyhyemmällä elinajalla ratsastamisen, miesten suuremmalla työelämäpanoksella ratsastamisen, miesten huonommalla asemalla yhteiskunnassa ratsastamisen, ja vielä käänteisesti!”

~Maahanmuuttokriitikko

”Ei saa antaa pelolle valtaa.”

~Feministi

”Ei saa antaa peelolle valtaa.”

~Maahanmuuttokriitikko

Terrorismi on alkujaan afganistanilainen ruokalaji. Nykyään se on saavuttanut suuren suosion esim. Yhdysvalloissa, Israelissa ja Isossa-Britanniassa. Se on kuitenkin kielletty monissa maissa sillä luullaan, että terroristit (nimitys ihmisestä, joka syö terrorismia) räjäyttelevät itseään julkisilla paikoilla. Tosiasiassa vain anarkistit tekevät sitä.

Terrorismista on tullut valtiovallalle käyttökelpoinen väline, jolla on helppo häirilöidä vähemmistöjen ruokakulttuuria. Jakolaskun 9/11 ratkeaminen vuonna 2001 kaatoi maailman suurimman korttitalon nimeltä pohjoisamerikkalainen keittiö, joka oli nojannut chilikastikkeen sekoitussuhteessa lähes yksinomaan siihen, että kyseistä laskua ei koskaan ratkaistaisi. Kommunistitiedemiehet, jotka yhtälön ratkaisivat kuitenkin leimasivat osamäärän arabikulinaristien syyksi. Terroristikulinaristit eivät kommentoineet asiaa, sillä he olivat päiväunilla syötyään paljon terroria. Syytökset ratkaistiin kansainvälisessä pikatuomioistuimessa soveltamalla kansainvälisen diplomatian ensimmäistä lakia: "Vaikeneminen on myöntymisen merkki. Näin Terroristit siis julistettiin syyllisiksi ja USA sai oikeuden pyyhkiä arabialaisen ruokakulttuurin pois Lähi-idästä. Tilalle pystytettyjen McDonald'sien takia alkuperäisiä terroristikokkeja on enää yksi jäljellä, Osama bin Laden joka on hänkin jo kuollut. Toisen heistä USA on ystävällisesti majoittanut tiloihinsa. Osama taas asui jossain luolissa, jossa voi syödä vain marxismia.


Atomic explosion - 1.jpg Tämä artikkeli on tynkänäkin täysi katastrofi.
Laajentamalla artikkelin ydinkärkeä mahdollistat kunnon holokaustin
.