Luodaan sivua T-paita

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 22. tammikuuta 2010 kello 08.03 Ikkan keskustelu muokkaukset poisti sivun T-paita (Ei toiminut tarkoitetulla tavalla: sisälsi: ”g9jakgvwebailfc boewfvbewiuf qkwaegdzxhtcjvknöomllonjbjkhcghxfgjcvbgkhlj.ki,uysthadfgöpiöuuyitjudhycfghpoiåäöpilkjfuhghewiufgbewifbewpoifabewifhjdjkfhsdjkfhsdkfhwieaubfciewb fcewbfciewbfiewnbfu...” ()
  • 15. tammikuuta 2010 kello 09.42 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun T-paita (Roskaa: sisälsi: ” == T-paita == Tai siis tunnettu myös nimellä teepaita. Kenenköhän hieno idea oli tehdä paita teestä? Eikö jo riitä, että on tee hävyttömän pahaa ilman paitaakin? Jotenkin tämä ...” (ainoa muokkaaja oli 143.51.)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/T-paita