Luodaan sivua Suutari

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 6. syyskuuta 2019 kello 21.06 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Suutari (Ei huumorisisältöä: sisältö oli: "Suutari on punasilmäinen pohjamudassa asusteleva kala joka pahaksi onneksi osuu useimmin kesäisin katiskaan, tai...", ja ainoa muokkaaja oli "86.115.20.158" ([[User talk:8...)
  • 10. heinäkuuta 2015 kello 19.40 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Suutari (Turha uudelleenohjaus: Poistin Hiktiobarystä: sisälsi: ”#REDIRECT Hiktionary:S#Suutari” (ainoa muokkaaja oli GASFHGsagf sg ösm södknastfoaÃ¥irsaöäfdlnzsökdfn04í253+rwerjvsk))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Suutari