Luodaan sivua Sokeus

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 10. joulukuuta 2007 kello 12.38 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Sokeus (sisälsi: ”{{roskaa}}'''Sokeus''' on käsite, jolla voidaan välttyä näkemästä ikäviä asioita. Sokeaksi tuleminen on helppoa, otat vain terävän veitsen ...”)
  • 17. marraskuuta 2007 kello 18.06 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Sokeus (sisälsi: ”{{paskaa|marraskuusta 2007}}thumb|Sokean maailmankuva.'''Sokeus''' on sellainen vänkä keksintö, jolla voidaan estää [[ihmi...”)
  • 22. lokakuuta 2006 kello 20.36 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Sokeus (Sokeus se vasta vittumainen visva onkin. Silloin kun se iskee niin ei näe enää mitään.)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Sokeus