Samurai

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 4. marraskuuta 2006 kello 14.20 käyttäjän NPOV (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Samurai korottaa kunniaansa vuonna 1337

Samurai on ihminen joka korostaa elämässään muiden kunnioittamista ja kunniaa ja kaikkea kaunista. Samurailla nämä määrittyvät sen mukaan kuinka monta taistelua samurai on voittanut ja kuinka moni ninja on hänen perässään. Samurain kunniaa nostaa myös se kuinka hyvin hän heilutti katanaa vuonna 1337 ja kuinka hyvin hän osaa pelata shakkia ja montako sakea hän kykenee juomaan irvistämättä.

Jos samurai epäonnistuu, on hänen suoritettava harakiri.

Samurain elämässä on muitakin sääntöjä koskien kukkien asettelua, pukeutumista, sängystä nousemista ja haikurunoilua. Ne on kirjattu oppiin nimeltä busicco.

Samurailla on paljon sääntöjä tappamisesta

Samurai Lincoln.jpg
Dopiru-san.JPG
  • Jos olet samurai ja haluat tappaa jonkun, et voi tappaa häntä koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
  • Samurai ei voi tappaa huomaamattomasti selän takaa kuten ninja, koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
  • Busiccoa noudattava samurai muistaa huutaa iskiessään bonsai!.
  • Samurai voi käyttää vain aseita jotka on määrätty busiccossa. Näitä ovat pitkä katana(eli dai katana), katana, kaksiteräinen katana, kolmiteräinen katana, puinen katana(bokken), lyhyt katana(jota kutsutaan nimellä wakizashi, jotta samurai kokisi voivansa valita). Lyhyttä katanaa, tantoa, ei saa käyttää kuin harakiriin.

Kuuluisia samuraita

Kuuluisia samuraita ovat Chuck Norris, Miyamoto Musashi, Toshiro Mifune, Kojiro Sasake, Sauron the Lord of the Dance, Leeroy Jenkins. Kaikki historioitsijat ovat yksimielisiä siitä että viimeinen samurai oli Amerikkalainen nimeltä Tom Cruise.