Piikki

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 7. marraskuuta 2018 kello 23.08 käyttäjän Teleskooppi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Piikki on pieni terävä esine. Älä koske siihen, se sattuu. Piikkejä on esimerkiksi joissakin pensaissa, kuten ruusupensaissa. Tämän tarkoituksena on siis opettaa, ettei ruusupensaaseen saa mennä retkelle. Piikkejä on myös joidenkin kenkien pohjassa. Näitä kenkiä käyttävät yleensä naiset. Kengänpohjaan asennettujen piikkien on tarkoitus tehdä naisen liikkumisesta mahdollisimman vaikeaa, jotta tämä ei pääsisi livahtamaan keittiöstä tai makuuhuoneesta hoivaa tarvitsevan miehensä ulottumattomiin. Myös rokotetta kutsutaan piikiksi. Sinäkin voit käydä piikillä jo tänään. Piikeistä on siis vain kipua ja harmia.

On olemassa myös akupunktio-niminen piikkihoitomenetelmä, josta kerrotaan, että se ei satu. Mutta koska piikeillä vain on tapana satuttaa, niin tottahan vitussa akupunktiokin sattuu. Piikit myös suuttuvat, kun ne saavat tietää, että niistä kerrotaan näin vähän, mutta onneksi ne eivät osaa liikkua. Niitä ei sovi höylätä tylpemmiksi, sillä ne saattavat ärähtää kuin pantteri.

Wiki letter w.png Tämä artikkeli on tynkä. Artikkelin kirjoittajat ovat todennäköisesti myös.
Ole Hikipedian kaveri ja laajenna artikkelia.