Ero sivun ”Pervo” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "HIKIPEDIA ON PAKKORUOTSITTAJIEN PROPAGANDASIVUSTO!")
Merkkaus: Korvattu
Rivi 1: Rivi 1:
  +
{{tynkä/filosofia}}
HIKIPEDIA ON PAKKORUOTSITTAJIEN PROPAGANDASIVUSTO!
 
  +
  +
'''Pervo''' tai '''pervous''' on monitulkintainen termi, joka on kätevä heittää keskustelun yhteyteen, mikäli et halua tulla missään nimessä ymmärretyksi, vaan koet [[Wittgenstein|typerät sanaleikit]] hyödyllisenä perustelemalla omaa [[konservatismi|taantumuksellisuuttasi]].
  +
  +
==Erinäiset merkitykset==
  +
  +
;Torjuntana
  +
:Kun satut tiirailemaan naista liian pitkään, saatat syyllistyä pervouteen, minkä nainen ilmoittaa tiuskaisemalla yliolkaisesti. Toisaalta pervoa ihmistä tämä ei haittaa, sillä hän voi kokea vastahakoiset naiset kiihottavana.
  +
  +
;Halventavana
  +
:Koska pervouden alle voidaan lukea kaikki parafiliat, voidaan luoda tästä luoda yläkäsite, johon itse luomme negatiivisen konnotaation. Tästä parafiliat puolestaan tipahtelevat pois, sitä onnistutaanko kyseinen fetissin edustajia laittamaan mihinkään yhteiskunnalliseen tai psykologiseen laatikkoon medikalisaation avulla. Myös tarve ymmärtää fetissejä on hyvin perserssiä
  +
  +
;Sairautena
  +
:Yleensä hyvä indikaattori henkilön [[Hihhuli|U-positiivisuudesta]]. Toisaalta, täytyyhän henkilön olla hyvin perverssi, jotta häntä ylipäätänsä kiinnostaa päästä määräämään, mitä [[homo|Homoseksuaalisuus]] tekevät makuuhuoneessa.
  +
  +
;Voimavarana
  +
{{quote3|No pilluhan se on aina mielessä, mutta hypätään nyt ensin!|Matti Nykänen, intellektuelli}}
  +
:Kts. [[Japani]]
  +
  +
;Tieteenä
  +
:Kts. [[Psykoanalyysi]]
  +
  +
==Katso Myös==
  +
*[[Sigmund Freud]]
  +
*[[Hentai]]
  +
*[[Porno]]
  +
  +
[[Luokka:Filosofia]]

Versio 28. joulukuuta 2018 kello 14.40

P philosophy.60px.png Tämä löyhästi filosofiaan liittyvä tynkäartikkeli sotkee keskenään arvot ja tosiasiat.
Auta Hikipediaa paljastamalla artikkelin naturalistiset virhepäätelmät.

Pervo tai pervous on monitulkintainen termi, joka on kätevä heittää keskustelun yhteyteen, mikäli et halua tulla missään nimessä ymmärretyksi, vaan koet typerät sanaleikit hyödyllisenä perustelemalla omaa taantumuksellisuuttasi.

Erinäiset merkitykset

Torjuntana
Kun satut tiirailemaan naista liian pitkään, saatat syyllistyä pervouteen, minkä nainen ilmoittaa tiuskaisemalla yliolkaisesti. Toisaalta pervoa ihmistä tämä ei haittaa, sillä hän voi kokea vastahakoiset naiset kiihottavana.
Halventavana
Koska pervouden alle voidaan lukea kaikki parafiliat, voidaan luoda tästä luoda yläkäsite, johon itse luomme negatiivisen konnotaation. Tästä parafiliat puolestaan tipahtelevat pois, sitä onnistutaanko kyseinen fetissin edustajia laittamaan mihinkään yhteiskunnalliseen tai psykologiseen laatikkoon medikalisaation avulla. Myös tarve ymmärtää fetissejä on hyvin perserssiä
Sairautena
Yleensä hyvä indikaattori henkilön U-positiivisuudesta. Toisaalta, täytyyhän henkilön olla hyvin perverssi, jotta häntä ylipäätänsä kiinnostaa päästä määräämään, mitä Homoseksuaalisuus tekevät makuuhuoneessa.
Voimavarana

”No pilluhan se on aina mielessä, mutta hypätään nyt ensin!”

~Matti Nykänen, intellektuelli
Kts. Japani
Tieteenä
Kts. Psykoanalyysi

Katso Myös