Pentujengi

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 16. lokakuuta 2020 kello 18.46 käyttäjän Täi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pentujengi eli Air Buddies on yhdysvaltalainen koirakopla, joka koostuu viidestä riehuvasta kultaisen noutajan pennusta. Pentujengiläiset ovat mm. sitoneet naisen keinutuoliin ja syöneet naisen leipoman piirakan, karanneet, hajottaneet kenkiä, repineet sukkia ja sanomalehtiä sekä sotkeneet koko talon. Kerran kopla aiheutti jopa tulipalon kouluun.

Pentujengiin kuuluu neljä poikaa eli läski ja piereskelevä ahmatti Budderball, jänishousu, kovista leikkivä wannabe-Cheek B-Dawg, liian tylsä hippi Buddha, mudassa kierivä sottapytty Mudbud ja ainoa tyttö ihq pissis Rosebud. Kaikki viisi pentua ovat sisaruksia. Pentujengin vanhemmat ovat hömelö urheiluhullu koira Air Bud eli Buddy ja narttu Molly. Jengi on kotoisin Washingtonin Fernfieldistä.

Pentujengillä on myös tapana käydä varastamassa leluja lapsilta. Kerran eräs neuvokas lapsi esti jengin aikeet siepata lelut, mutta pennut saivat lelun takaisin Budderballin räjäytettyä hirveän ison hajupommin, jonka jälkeen koko kaupunki haisi pahalle. Pentujengi tunnetaan jopa kaikista hullunkurisista seikkailuistaan.

Katso myös[muokkaa]

Stop crap.png Tämä artikkeli on kasa paskaa ja kaiken lisäksi tynkä.
Laita hanskat käteen ja veistä artikkeli muotoonsa.
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.