Ero sivun ”Pedolino” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Uusi sivu: thumb '''Pedolino''' on vapaamielinen liikenteeseen tarkoitettu suurinopeuksinen, jossa tärkeimpänä ideana on soveltaa uusinta teknologiaan liian varhain....)
 
Rivi 1: Rivi 1:
 
[[Tiedosto:Minitrain.JPG|thumb]]
 
[[Tiedosto:Minitrain.JPG|thumb]]
'''Pedolino''' on vapaamielinen liikenteeseen tarkoitettu suurinopeuksinen, jossa tärkeimpänä ideana on soveltaa uusinta teknologiaan liian varhain. Suomessa junat ovat perinteisesti olleet myöhässä. Mutta [[VR]] on kuitenkin sen verran luopunut konservatiivisuudestaan ja perinteistään, että se on ottanut pedolinojunat käyttöönsä. Valintaan toki päästiin arvokkain perinteisin syin ; Pedolinojunat olivat teknisesti niin moderneja, että niiden soveltuvuutta Suomen olosuhteisiin ei oltu mietitty. Ja näin ollen junat olivat myöhässä vaikka ne olivatkin tekniikaltaan liian tuoretta vuosikertaa.
+
'''Pedolino''' on vapaamielinen liikenteeseen tarkoitettu suurinopeuksinen, jossa tärkeimpänä ideana on soveltaa uusinta teknologiaan liian varhain. Pedolinojunien suunnittelussa noudatetaan periaatetta, jossa uusi on uutta ja teknologia teknologiaa. Sen vuoksi noudatetaankin järjestelmää jossa prototyyppi on jo liian vanhentunutta.
  +
  +
Suomessa junat ovat perinteisesti olleet myöhässä. Mutta [[VR]] on kuitenkin sen verran luopunut konservatiivisuudestaan ja perinteistään, että se on ottanut pedolinojunat käyttöönsä. Valintaan toki päästiin arvokkain perinteisin syin ; Pedolinojunat olivat teknisesti niin moderneja, että niiden soveltuvuutta Suomen olosuhteisiin ei oltu mietitty. Ja näin ollen junat olivat myöhässä vaikka ne olivatkin tekniikaltaan liian tuoretta vuosikertaa.
 
[[Luokka:Joukkoliikenne]][[Luokka:Liikenne]][[Luokka:Kulkuneuvot]]
 
[[Luokka:Joukkoliikenne]][[Luokka:Liikenne]][[Luokka:Kulkuneuvot]]

Versio 5. tammikuuta 2016 kello 21.15

Minitrain.JPG

Pedolino on vapaamielinen liikenteeseen tarkoitettu suurinopeuksinen, jossa tärkeimpänä ideana on soveltaa uusinta teknologiaan liian varhain. Pedolinojunien suunnittelussa noudatetaan periaatetta, jossa uusi on uutta ja teknologia teknologiaa. Sen vuoksi noudatetaankin järjestelmää jossa prototyyppi on jo liian vanhentunutta.

Suomessa junat ovat perinteisesti olleet myöhässä. Mutta VR on kuitenkin sen verran luopunut konservatiivisuudestaan ja perinteistään, että se on ottanut pedolinojunat käyttöönsä. Valintaan toki päästiin arvokkain perinteisin syin ; Pedolinojunat olivat teknisesti niin moderneja, että niiden soveltuvuutta Suomen olosuhteisiin ei oltu mietitty. Ja näin ollen junat olivat myöhässä vaikka ne olivatkin tekniikaltaan liian tuoretta vuosikertaa.