Papukaija

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 11. helmikuuta 2009 kello 17.51 käyttäjän Meteori (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Papukaija on yleinen naisilla esiintyvä kommunikointiin liittyvä sairaus. Oireiksi voidaan määritellä kalkatus ja puheensorina. Papukaija on kautta aikain koetellut urosten kärsivällisyyttä ja tärykalvoja. Sairauteen ei tiedetä varmaa aiheuttajaa, mutta serotoniinireseptoreiden liikatoiminnan ohella epäillään Cosmopolitania ja Me Naisia.

Hoitokeinot

Papukaijalle ei ole olemassa minkäänlaisia varsinaisia lääkkeitä, mikä on nykyajan yhteiskunnassa erittäin valitettavaa. Kotikonsteja papukaijaan sen sijaan löytyy rutkasti. Äärimmäisen tehokas ja yleinen on ns. nuijanukutus, mutta pahoinpitelysyyte on tämän hoitokeinon etukenoinen takapotku. Tunnettuja menetelmiä ovat myös kloroformi, arsenikki ja baari. Papukaijaa voi myös ennaltaehkäistä. Naimisiin menemättömyys ja äärimmäisen huonot käytöstavat sopivat tähän mainiosti. Moni suomalainen mies noudattaakin juuri näitä menetelmiä.

Papukaija, lintu vai kala?

Papukaijan tunnetaan olleen sairauden ohella myös lintu tai kala. Linnun kannalla on ollut vahvasti Adolf Hitler, jolle tätä perätöntä tietoa jauhoi juuri hänen papukaijan vaivaama äitinsä. Useat tiedemiehet ovat enemmän kalan kannalla, mikä ei ole yllättävää, koska tiedemiesten rodulla tiedetään olleen suomuinen menneisyys.

Wiki letter w.png Tämä tynkä on artikkeli. Voit muokata artikkelia auttamalla Hikipediaa.
Harkitse myös, voisiko tämän tynkämallineen vaihtaa johonkin hauskemmista tynkämallineista.