Luodaan sivua Pässi

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 16. syyskuuta 2014 kello 10.28 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Pässi (sisälsi: ”ihme pässi on koiran näköinen petoeläin joka syö kettuja päivlliseksi ja kylväälihapullia ympäri pihamaata elikkä ihan ihme pässi!” (ainoa muokkaaja oli 80.246.169.130))
  • 24. kesäkuuta 2014 kello 23.38 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Pässi (sisälsi: ”{{paskaa}} '''Pässi''' on eläin. Itseasiassa se kuvastaa syvimpiä Suomen kansallistuntoja, ja siksi sitä onkin ehdotettu maamme kansalliseläimeksi. Pässi on tunnettu periksiantamattomuudestaan ja jääräpäisyydest...”)
  • 11. marraskuuta 2006 kello 22.08 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Pässi (sisälsi: ”Vuohimainen eliö, joka asuu internetin pienkaupunkgissa nimeltä Surkala. Pässillä on pienehköt aivot, ja tuhlaa aikaansa tekemällä idioottimais...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Pässi