Luodaan sivua O.C.

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 17. tammikuuta 2010 kello 21.48 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun O.C. (Roskaa: sisälsi: ”O.C. on Jyväskylän kaupungin Korpilahden kirkonkylän vastapäiväisellä puolella sijaitseva Tähtirinteenäkin tunnettu asuinalue, jota asuttavat pääosin pahasti velkaantuneet uudisasukkaat. O.C.n asu...” (ainoa muokkaaja oli )
  • 11. huhtikuuta 2007 kello 14.00 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun O.C. (sisälsi: ”{{roskaa}}lol Orvot Clöntit lol”)
  • 31. tammikuuta 2007 kello 10.12 NPOV keskustelu muokkaukset poisti sivun O.C. (sisälsi: ”o.c on mtv3 tuleva.Fruittareiden ja pissiksien ohjelma .O.C on niin tylsä että se pitäisi poistaa tv:eestä. ...” (ainoa muokkaaja oli Pee))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/O.C.