Luodaan sivua Mutantti

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 6. lokakuuta 2021 kello 21.42 01miki10 keskustelu muokkaukset poisti sivun Mutantti (sisältö oli: ”Mutantti keski-ikäinen mies, joka on todella läski. Mutantin ruokavalioon kuuluu kalja, makkara ja välillä vähän salaattia jos äiti pakottaa, sillä he vielä asuskelevat heidän vanhempien kotona. Mutantin lempisana on todenäköisesti '' Turpa kiinni!''”, ja ainoa muokkaaja oli ”85.76.21.198” (keskustelu))
  • 6. syyskuuta 2019 kello 20.58 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Mutantti (Roskaa: sisältö oli: "Mutantti on erittäin monta sukuelintä omaava pervo joita asuu viemäreissä. Sana muntantti on lähtöisin (kreikan...", ja ainoa muokkaaja oli "87.92.13.150" ([[User talk:87.92.13.150|ke...)
  • 9. elokuuta 2015 kello 20.31 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Mutantti (Roskaa: sisälsi: ”Mutantti on yli isoksi kasvanut ihminen,eläin,kasvi,huonekalu,universumi Tai jokin muu yli iso ja älytön. Mutanttien käyttö oli vielä toisen mailmansodan aikaan kiellettyjä sillä Ne saattoivat omal...” (ainoa muokkaaja ol...)
  • 8. elokuuta 2015 kello 19.24 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Mutantti (Roskaa: sisälsi: ”Mutantti on yli isoksi kasvanut ihminen,eläin,kasvi,huonekalu,universumi Tai jokin muu yli iso ja älytön. Mutanttien käyttö oli vielä toisen mailmansodan aikaan kiellettyjä sillä Ne saattoivat omal...” (ainoa muokkaaja ol...)
  • 11. syyskuuta 2014 kello 06.08 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Mutantti (ihan paskaa sisälsi: ”{{quote3|Enhän minä, mutta kun se mutaatio.|Biologian opettaja}} {{quote3|Neljä kättä ja viisi penistä, mä mutantti oon!|Nakki}} '''Mutantit''' ovat notkeita, eläinten ja ihmisten sekoituksien näköisiä otuksia, jotka...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Mutantti