Luodaan sivua Muonio

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 12. maaliskuuta 2008 kello 15.21 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Muonio (Roskaa: sisälsi: ”Muonio on pieni tuppu kylä, joka sijaitsee Suomen neidon kainalossa. Siellä ei ole mitään nähtävää tai kuultavaa. Olos tunturi kyllä sijaitsee Muoniossa, mutta sekin on vain pienehk nyppylä...” (ainoa muokkaaja oli 84.230.)
  • 21. joulukuuta 2007 kello 16.46 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Muonio (sisälsi: ”asd lol” (ainoa muokkaaja oli 88.193.55.174) Legenda! Tämän muistan aina!)
  • 7. toukokuuta 2007 kello 09.26 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun Muonio
  • 21. syyskuuta 2006 kello 21.24 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Muonio (Marko asuu muoniossa. Marko tykkää poroista. MMMMMMMmmmmm)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Muonio