Luodaan sivua Mikke

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 18. toukokuuta 2007 kello 15.11 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Mikke (sisälsi: ”{{roskaa}}Mikke on lyhenne sannoista Mulkku itkiä kaappi keijo erkki”)
  • 22. marraskuuta 2006 kello 15.04 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Mikke (sisälsi: ”mikke on iso homo jolla ei ole kyrpää!” (ainoa muokkaaja oli 81.17.207.48))
  • 7. marraskuuta 2006 kello 09.28 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Mikke (Mikke (Homo erektioton) on haitallinen ja ärsyttävä matelija. Mikke on toivottavasti lajinsa ainoa edustaja. Miken tunnistaa ärsyttävästä ja aggressiota herättävästä hymystään. Miken syntyperä on kiistanalainen, mutta hänen epäillään ole)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Mikke