Luodaan sivua Miami

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 18. marraskuuta 2010 kello 10.17 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Miami (Roskaa: Viimeksi jenkeissä käydessäni olivat perseet keskimäärin maansirtokoneen kokoluokkaa, sisälsi: ”Miami on jenkeis ja siel on hyvii perseitä.” (ainoa muokkaaja oli 137.163.16.11))
  • 7. marraskuuta 2008 kello 09.33 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Miami (Roskaa: sisälsi: ”Miami on iloinen saarivaltio. Maijamiin kuuluu Kuuba mikä kävi vaikeaa ydin sotaa amerikan kanssa vuonna nakki ja keppi! katso myös www.maijami.fi/mehumaija {{roskaa}}”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Miami