Luodaan sivua Luonnonvalinta

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 23. joulukuuta 2020 kello 03.46 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Luonnonvalinta (Kirj.‎ Humpsake vuonna 2006. Ote: ”Evoluutio uskonnon profeetta, ja oppi-isä oli Charles Darwin. Hän sai vision eräällä ameriikan matkallaan, että ehkä ne linnut joita hän näki saarella eivät olleetkaan Jumalan luomia vaan ne oli kehittänyt eräs toinen jumala nimeltä Luonnonvalinta. Heti kotiin päästyään hän kirjoitti kirjan Lajien synty. Kirja oli harvinaisen paska, mutta kristinuskoon ja jeesusteluun kyllästyneet ihmiset ottivat profeetan ajatukset omakseen hihkuen ja riemuiten suorastaan.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)