Luodaan sivua Leivänpaahdin

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 1. elokuuta 2021 kello 14.17 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Leivänpaahdin (Kirj. Eety, 2010: ”Leivänpaahdin on leipäviipaleiden paahtamiseen tarkoitettu pienkone. Sillä paahdetaan yleensä paahtoleipää, mutta sillä on myös muita käyttö tarkoituksia, esim: lihan, kasvisten paahtaminen, ihmisten tappaminen, pelottavat seksileikit ja muita. Leipä tai kivekset laitetaan paahtimen sisään, ja kuumenevat vastukset lämmittävät ja ruskistavat leivän. Leivästä irtoavat murut putoavat paahtimen alaosassa sijaitsevaan säiliöön, joka leipoo leivän.Tavalliseen...”)
  • 27. syyskuuta 2010 kello 20.44 MegaBitti keskustelu muokkaukset poisti sivun Leivänpaahdin (sisälsi: ”#REDIRECT Hömppäpedia:Leivänpaahdin” (ainoa muokkaaja oli JAT))
  • 7. tammikuuta 2007 kello 09.38 JAT keskustelu muokkaukset siirsi sivun Leivänpaahdin uudelle nimelle Hömppäpedia:Leivänpaahdin
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)