Konekivääri

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 8. lokakuuta 2019 kello 11.19 käyttäjän 143.51.162.4 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Terve, vaalea arjalainen tukeutuu konekivääriin puolustaessaan isänmaata.

Konekivääri on kätevä keksintö, jolla voi helposti lahdata ison kasan ihmisiä lyhyessä ajassa.

Kehityshistoria[muokkaa]

Ihmiset ovat tunnetusti aina halunneet tappaa toisia ihmisiä. (Viikingit, hunnit, natsit, mafia, USA, jne., jne). Kaikki alkoi, kun joku ensimmäisen kerran tajusi, että kivellä lyöminen on paljon nopeampi tappokonsti kuin nyrkit. Sitten joku ymmärsi teroittaa kiven terävämmäksi, näin syntyi keihäs. Tappotehoa saatiin lisää laittamalla kiven paikalle metallikärki. Seuraavaksi keksittiin korvata keihäs paljon pienemmällä metallinkappaleella, joka ammuttiin aseen piipusta. Tämä oli jo huomattavasti nopeampaa ja tehokkaampaa. Kehitys saavutti lopulta huippunsa, kun joku neropatti älysi tehdä aseen, joka ampui monta luotia nopeasti. Tätä kutsutaan konekivääriksi.

Käyttötarkoitukset[muokkaa]

Konekivääri on erittäin monipuolinen laite, ja sen eri käyttötarkoitusten lista on yhtä pitkä kuin sillä tapettujen ihmisten luettelo. Sitä voi käyttää tuholaisentorjujana, sillä voi poimia omenat puusta, sillä voi kaataa hirviä, sillä voi kalastaa, sillä voi tehdä auton puskuriin aerodynaamisia reikiä, sillä pääsee eroon vanhasta puhelimesta(ei nokiasta), sillä pääsee eroon naapurin rumasta pihasuihkulähteestä, sillä pääsee eroon naapurista, sillä pääsee eroon anopista, sillä pääsee eroon anopin kissasta, sillä voi tehdä taloon (omaan taikka vieraaseen) aerodynaamisia reikiä ja mikä parasta, sillä saa olutpullot (tai -tölkit) auki.

Sarjatulta!

Lista jatkuu loputtomiin. Sillä voi myös tappaa ihmisiä.

Katso myös[muokkaa]

Wiki letter w.png Tämä tynkä on artikkeli. Voit muokata artikkelia muokkaamalla artikkelia.
Harkitse myös, voisiko tämän tynkämallineen vaihtaa johonkin huumoroituneista tynkämallineista.