Luodaan sivua Kompassi

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 20. heinäkuuta 2017 kello 21.59 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Kompassi (Ei huumorisisältöä: sisälsi: ”thumb|right|Kompassi '''Kompassi''' on kätevä väline, jos välttämättä haluaa eksyä. Kompassiin kuuluu nuoli, jota pitäisi seurata. Kun seuraat nuolta, jäät henkiin 99% todenn...)
  • 19. heinäkuuta 2007 kello 08.03 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Kompassi (sisälsi: ”Kompassi on eräänlainen paska vekoitin, jota voi käyttää jos välttämättä haluaa eksyä ja joutua harha teille. Kompassin sisällä on neula j...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Kompassi