Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Rolle Ryökäle” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Uusi sivu: Hei! Halusin vain ystävällisyyden puuskassani kertoa kuinka miellyttäviä luettavia useimmat tekemänne artikkelit minusta ovat =) --~~~~)
 
 
(7 välissä olevaa versiota 4 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
 
Hei! Halusin vain ystävällisyyden puuskassani kertoa kuinka miellyttäviä luettavia useimmat tekemänne artikkelit minusta ovat =) --[[Käyttäjä:Pesunöyhtä|Pesunöyhtä]] 20. elokuuta 2007 kello 19.56 (UTC)
 
Hei! Halusin vain ystävällisyyden puuskassani kertoa kuinka miellyttäviä luettavia useimmat tekemänne artikkelit minusta ovat =) --[[Käyttäjä:Pesunöyhtä|Pesunöyhtä]] 20. elokuuta 2007 kello 19.56 (UTC)
  +
  +
== Hei ==
  +
Hei, olet pakertanut [[Tuhkimo]]-artikkelin parissa, ja toivoisin, että asian sydämmellesi ottaneena voisit varmaan yrittää sisällyttää artikkeliin juttua Tuhkimon kengästä ja mahdollisesti yhteyksistä Nikita Hruštšov (Siis siihen neuvostoliittolaiseen poliitikkoon, joka hakkasi pöytää kengällä YK:n kokouksessa 1960. Tuhkimon tavoin hän näet tuntuu olleen kiinnostunut kengistä.). Itse en näet tätä osaa tehdä ja uskoisin taas sinun pystyvän. Terveisin--{{käyttäjä:Traani/sig}} 26. syyskuuta 2007 kello 13.51 (UTC)
  +
  +
  +
:Mahtavaa, kiitoksia!--{{käyttäjä:Traani/sig}} 27. syyskuuta 2007 kello 12.15 (UTC)
  +
  +
Minua kiinnostaisi tietää, missä kohdin näit tajunnanvirtaa artikkelissa "Maslown tarvehierarkia"? Mikäli olet tietoinen edes suunnilleen siitä, mistä em. hierarkiassa on kyse IRL ja tiedät pinnallisesti mistä sitä on kritisoitu ja miten sitä on kannatettu, huomaat että se on yhdistetty vain aika pieneltä osaltaan "tajunnan ulkopuolelle"..<code>[[Image:Sucrose_b.gif|40px]][[Käyttäjä:NPOV|NPOV]]([[Keskustelu_käyttäjästä:NPOV|★★★★★]])</code> 4. tammikuuta 2008 kello 22.54 (UTC)
  +
  +
Minua kiinnostaisi tietää, missä lajissa huumorintajusi luokitellaan, mikäli sitä on olemassa. Voisi olla Sinulla paikallaan liittyä Sotilasurheilulehden kolumnistiksi tai Suosikin kestotilaajaksi.--[[Käyttäjä:Rolle Ryökäle|Rolle Ryökäle]] 29. helmikuuta 2008 kello 21.03 (UTC)
  +
== moi ==
  +
Artikkelisi ovat ihan hyviä, mutta voisit myös [[linkki|linkittää]] niitä muille sivuille. Myös muunlainen kikkailu, kuten [[kuva|kuvien]] ja [[malline]]iden lisäily, parantaa artikkelin ulkoasua.
  +
--[[Käyttäjä:Meteori|♣♥Meteori♠♦]] 16. toukokuuta 2008 kello 03.17 (UTC)

Nykyinen versio 16. toukokuuta 2008 kello 03.17

Hei! Halusin vain ystävällisyyden puuskassani kertoa kuinka miellyttäviä luettavia useimmat tekemänne artikkelit minusta ovat =) --Pesunöyhtä 20. elokuuta 2007 kello 19.56 (UTC)

Hei[muokkaa]

Hei, olet pakertanut Tuhkimo-artikkelin parissa, ja toivoisin, että asian sydämmellesi ottaneena voisit varmaan yrittää sisällyttää artikkeliin juttua Tuhkimon kengästä ja mahdollisesti yhteyksistä Nikita Hruštšov (Siis siihen neuvostoliittolaiseen poliitikkoon, joka hakkasi pöytää kengällä YK:n kokouksessa 1960. Tuhkimon tavoin hän näet tuntuu olleen kiinnostunut kengistä.). Itse en näet tätä osaa tehdä ja uskoisin taas sinun pystyvän. Terveisin--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 26. syyskuuta 2007 kello 13.51 (UTC)


Mahtavaa, kiitoksia!--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 27. syyskuuta 2007 kello 12.15 (UTC)

Minua kiinnostaisi tietää, missä kohdin näit tajunnanvirtaa artikkelissa "Maslown tarvehierarkia"? Mikäli olet tietoinen edes suunnilleen siitä, mistä em. hierarkiassa on kyse IRL ja tiedät pinnallisesti mistä sitä on kritisoitu ja miten sitä on kannatettu, huomaat että se on yhdistetty vain aika pieneltä osaltaan "tajunnan ulkopuolelle"..Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 4. tammikuuta 2008 kello 22.54 (UTC)

Minua kiinnostaisi tietää, missä lajissa huumorintajusi luokitellaan, mikäli sitä on olemassa. Voisi olla Sinulla paikallaan liittyä Sotilasurheilulehden kolumnistiksi tai Suosikin kestotilaajaksi.--Rolle Ryökäle 29. helmikuuta 2008 kello 21.03 (UTC)

moi[muokkaa]

Artikkelisi ovat ihan hyviä, mutta voisit myös linkittää niitä muille sivuille. Myös muunlainen kikkailu, kuten kuvien ja mallineiden lisäily, parantaa artikkelin ulkoasua. --♣♥Meteori♠♦ 16. toukokuuta 2008 kello 03.17 (UTC)