Muokataan uutta osiota sivulla Keskustelu käyttäjästä:Röhmöfantti

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä käyttäjä on tällä hetkellä estetty. Alla on viimeisin estolokin tapahtuma:

  • 14. joulukuuta 2021 kello 14.28 Napoleon keskustelu muokkaukset esti käyttäjän Röhmöfantti keskustelu muokkaukset. Eston kesto on Thu, 28 May 2071 14:26:12 GMT (tunnusten luonti estetty, sähköpostin lähettäminen estetty, oman keskustelusivun muokkaaminen estetty) (Demokraattisen sentralismin vastainen taantumuksellis-fascistinen agitaatio ja henk. koht. paskuus)
Näytä loki kokonaan
Kuser48.png

Tämä on käyttäjän Röhmöfantti keskustelusivu, jossa voit – yllättäen – keskustella hänen kanssaan vaikkapa hyvän olemuksesta.
Ole hyvä ja otsikoi asiasi. Ole myös kohtelias, sisäsiisti ja pidä kravatti suorassa, niin tarinasi mennee paremmin perille.

Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)