Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Kukalie” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 6: Rivi 6:
   
 
Haloo? Unohditko muuten vanhan tunnuksesi salasanan vai mistäs moinen? --[[Käyttäjä:Pullamössö|Pullamössö]] 25. syyskuuta 2009 kello 11.32 (UTC)
 
Haloo? Unohditko muuten vanhan tunnuksesi salasanan vai mistäs moinen? --[[Käyttäjä:Pullamössö|Pullamössö]] 25. syyskuuta 2009 kello 11.32 (UTC)
  +
  +
No haloo haloo ja unohdinpa hyvinkin xP

Versio 25. syyskuuta 2009 kello 11.33

Napoleon emperador.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Kukalie, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Napoleon

*Hikipedia EI ole maailmanvaltaa havitteleva verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on parantumattomasti suurudenhullu.

Kuka lienetkään

Vähän voisit oikeakielisyyttä vaalia. Edes välilyönnit muistaa. --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 09.44 (UTC)

Haloo? Unohditko muuten vanhan tunnuksesi salasanan vai mistäs moinen? --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 11.32 (UTC)

No haloo haloo ja unohdinpa hyvinkin xP