Ero sivun ”Keskustelu:Ruotsi” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän Special:Contributions/Harri91 (keskustelu) muokkaus 110964 kumottiin. keskusteluja ei tyhjennetä, ne täytetään)
Rivi 35: Rivi 35:
 
 
 
SAATANA RUOTTALAISET ON HOOOOOOOOMOJA
 
SAATANA RUOTTALAISET ON HOOOOOOOOMOJA
  +
  +
lol...

Versio 27. kesäkuuta 2007 kello 10.46

Ruotsi on perseestä Ja Pippeli Haisee

Ruotsalaiset eivät ole homoseksuaaleja. He ovat hienoja ihmisiä joista moni omaan positiivisen elämänaseenteen. Suomalaiset ovat vain typeriä kateellisia juntteja. Ruotsissa kaikki on paremmin. Heja Sverige! Heja ABBA

Ei Ruotsi ole parempi maa kuin Suomi! Ehkä kaikki ruotsalaiset eivät ole homoja, mutta eivät kaikki suomalaisetkaan eivät ole kateellisia typeriä juntteja! Opetteles vähän asioita ennen kuin kirjoittelet tänne!

Näin on

Komppikitara soi "sekin" kanssa! Tämä sivu on niin saatanan ala-arvoinen, että itkettää... Miksi vitussa tällaista paskaa kukaan kehtaa edes julkaista?

Ei tämä sivu tosiaankaan ole mikään Hikipedian ylpeydenaihe, mutta kukaan ei valitettavasti ole kirjoittanut parempaakaan. Parhaiten sivu korjaantuu, kun kehität jonkin hieman ylevämmän idean (tai vaikka lainaat [1]) ja tartut näppäimistöön. --JAT 14:24, 7 lokakuu 2006 (EDT)


Olen muuten harvinaisen samaa mieltä, eikä sitä "homo juttua" tarvitse ihan kaikkiin paikkaan tunkea(vaikka se totta onkin), ei Uncyclopediassakaan hoeta samaa paskaa tuhatta eri riviä? Giganot 10:38, 10 lokakuu 2006 (EDT)

Siis perkele joku on sählänny tol sivul ja sekottanu juttuja. varsinkin historia osaa

No jumankuukkeli tyhjentäkää se sivu ja tehkää uus.

Ehdotan, että uusi kirjoitetaan ruotsiksi, niin johan loppuu asiaton vandalismi ja alkaa vielä asiattomampi. -- JATkeskustelu 14:37, 13 joulukuu 2006 (EST)
Mutta ruotsiksi vandalisointi ei haittaisi ketään koska sitä ei ymmärrä täysjärkiset. Baskabommi 18:47, 14 joulukuu 2006 (EST)

Pakko liittyä sanomaanne, menee vähäsen överiks homoilun kanssa Jalpuri 22. joulukuuta 2006 kello 06.01 (EST)

Yritin poistaa paskaa, ja huonoja homo "vitsejä" (eli tai yksinkertaisemmin: paskaa). Valtion viralliseksi nimeksi voisi keksiä jotain hauskaa... mutta jätän sen muiden haltuun --Qtam0 5. tammikuuta 2007 kello 13.22 (EST)
Niin, ja toki lisäsin myös juttuja, suosittelen tutustumaan Uncyclopedian sivuun Sweden ja poimimaan ideoita sieltä. Ne voi sitten muokata haluamikseen.. kuten "vuoden 1988 sota" tässä artikkelissa on periaatteessa Uncyclopedian vastaava, mutta muokattuna uusiksi. --Qtam0 5. tammikuuta 2007 kello 13.25 (EST)

LOISTAVAA TYÖTÄ

HUH,

Nauroin kyyneleet silmissä lukiessani artikkelia. Totuudenmukaisin sepustus ruotsista koskaan!!!! LOISTAVAA TYÖTÄ!!!!

.HUOM!.::::::::

Noh noh ruotsalaiset! Mitäs pilaatte kaiken!? Siinähän on nyt liikaa faktaa!!!! Mahtavaa RUOTSI on täynnä homoja ja kerrankin joku kertoo totuuden katos kun ruottalaiset on mielivikaisia niin ne vanhempien takia kattovat jotakin pamelaa vaikka ne on sisimmässä homoja.

SAATANA RUOTTALAISET ON HOOOOOOOOMOJA

lol...