Käyttäjä:Mahboi

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 6. joulukuuta 2009 kello 19.31 käyttäjän 88.194.220.188 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Crystal Clear action button cancel.png
Tämä kuva tai artikkeli on merkitty poistettavaksi välittömästi.
Artikkeli käsittelee turhaa aihetta, tai sen sisältö on roskaa. Epäselvissä tapauksissa perustelut ovat toivottavasti keskustelusivulla.


Mahboi
Gangmahboi.jpg
Sukupuoli: mies
Ensimmäinen
muokkaus:
26. marraskuuta 2009
Kotikunta:
Muokkaus-
näkökulma
:
Hiusten väri: ruskeat
Kielitaitoisuus: En ole päässyt vielä testaamaan ;)
Saavutukset: Palauttajan oikeudet Hikipediassa alle vuorokaudessa.
Kasti:
Lempi-
/pilkkanimet:
Penispasta (Juhkon antama)
Motto: "Että sellaista..."

Mahboi on yksi Hikipedian n00beista, jonka taival alkoi 26. marraskuuta 2009 alun perin käyttäjätunnuksella Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys, mutta totesi eräänä aamuyön tunteina, että kyseinen käyttäjätunnus ei ollutkaan niin mieluinen ja ajatteli vetästä hatusta jonkun muun ja päätyi tähän nykyiseen. Ennen tämän käyttäjätunnuksen ottamista käyttöön, Hikipedia oli kyllä jo tuttua kauraa ja joskus on jotain muokkauksia tullut tehtyäkkin, mutta nykyään tätä käyttäjätunnusta käytän muokkaamiseen.

Ja sitten niitä käyttäjälootia

Teeteetä eli turhaa tietoa

Counter2.gif Tämä käyttäjä on tehnyt jo yhteensä 226 muokkausta.

Direction a suivre 2 yve 01.svg Tämä käyttäjä on palauttaja, Hikipedian (uskon)puolustaja, joka pystyy kumoamaan muokkauksia poikkeuksellisen nopeasti ja helposti. Älä siis haasta häntä muokkaussotaan.

Bouncywikilogo.gif Tämä käyttäjä on myös tosikko ja muokkaa aktiivisesti myös Wikipediaa, mutta eri käyttäjätunnuksella kuin täällä.

Hymiö.jpg Tämä käyttäjä yrittää parhaansa mukaan olla hauska.

Stop hand.png Tämä käyttäjä ei tue vandalismia.