Ero sivun ”Käyttäjä:NitroSieni” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Uusi sivu: == NitroSieni == '''NitroSieni''' on harvinaislaatuinen ääliö Pohjanmaalta. Jos pelkäät kohtaavasi sellaisen, pidä aina mukana energiajuomaa , Sipsejä tai kuivaa leipää....)
 
 
(27 välissä olevaa versiota 3 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
  +
{{k ban nyt}}
== NitroSieni ==
 
   
  +
{{otsikko|Luritetaan hulluus pulloon, pullo verovirastoon ja ruumiita tulloo!}}
'''NitroSieni''' on harvinaislaatuinen [[ääliö]] Pohjanmaalta. Jos pelkäät kohtaavasi sellaisen, pidä aina mukana [[energiajuoma]]a , Sipsejä tai kuivaa leipää.. Mikäli mukanasi '''ei''' ole energiajuomaa, tms. on mahdollista (oikeastaan jopa varmaa), että se repii [[silmät]] päästäsi.
 
   
   
  +
  +
  +
'''NitroSieni''' on erikoislaatuinen [[ääliö]], [[poliitikko]], [[spurgu|pummi]] ja maailmanlopun [[jeesus|profeetta]] Pohjanmaalta. Hänet tunnetaan tekijänoikeuksien halventajana sekä ikuisena riesana kautta internetin. Tämän erittäin anarkistisen ja fataalin elämänkatsomuksensa vuoksi hänellä on [[kommunismi|mittava joukko vihamiehiä]], joiden aikomuksena on vain keittää hänet omissa liemissään.
   
miten sen tunnistaa?
 
   
  +
<font color=[33FF22]>HUOM!</font> ! loput artikkelista on <s>paiskattu silppuriin</s> arkistoitu Suomen kielen, antivandalismin ja kylähulluuden nimissä. Älä siis yritä luoda sitä uudestaan, tai voit itsekin joutua rabieksen saastuttamaksi.
* mielipuolinen nauru
 
  +
* vittumainen olemus
 
  +
* Farkut tai Camot
 
  +
* tumma vaatetus
 
  +
* terävät hampaat ---- älä sekoita: [[vampyyri]]
 
  +
* tummat simänaluset
 
  +
[[Luokka:Käyttäjät]][[luokka:pyromaanit]][[luokka:verenhimoiset pedot]][[luokka:sienet]][[luokka:vandaalit]]
* sihisevä, muriseva tai rapiseva ääntely
 
* energiajuoman haju
 
* tyhjät tölkit
 

Nykyinen versio 6. kesäkuuta 2011 kello 10.25

Octagon-warning.png Tämä käyttäjä on juuri nyt jäähyllä ja toivottavasti miettii ankarasti, mitä menikään tekemään.

NitroSieni on erikoislaatuinen ääliö, poliitikko, pummi ja maailmanlopun profeetta Pohjanmaalta. Hänet tunnetaan tekijänoikeuksien halventajana sekä ikuisena riesana kautta internetin. Tämän erittäin anarkistisen ja fataalin elämänkatsomuksensa vuoksi hänellä on mittava joukko vihamiehiä, joiden aikomuksena on vain keittää hänet omissa liemissään.


HUOM! ! loput artikkelista on paiskattu silppuriin arkistoitu Suomen kielen, antivandalismin ja kylähulluuden nimissä. Älä siis yritä luoda sitä uudestaan, tai voit itsekin joutua rabieksen saastuttamaksi.