Ero sivun ”Joulutorttu” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
Rivi 7: Rivi 7:
 
==Joulutortun muoto==
 
==Joulutortun muoto==
   
Vaikka hakaristi edustaakin [[hyvyys|hyvää]]<ref>[http://www.pkymasehist.fi/hakaristi.html Hakaristi Suomessa – Pohjois-Kymenlaakson Asehistoriallinen Yhdistys ry.] Viitattu 14.12.2011.</ref>, se liitetään kuitenkin aina [[NaOOTTE HOMOJAtsi-Saksa]]an ja [[pahuus|pahuuteen]]. Tämän vuoksi joulutortuilla on kovin huono [[maine]], mikäli tähtitorttu-nimitystä ei käytetä pukemaan [[leivos|leivoksen]] ylle hämäyksen [[verho]]a. Mikäli joku, joka näkee joulutorttuja leivottavan on tietoinen tästä hakaristi-kytköksestä, saattaa hän pitää joulutorttujen leipojaa vaarallisena [[natsi]]na. [[Huhu]]jen mukaan [[Adolf Hitler]] oli [[Suomi|Suomen]] [[valtiovierailu]HEIL HITLER]llaan kehunut [[Mannerheim]]ille erityisesti suomalaisten joulutorttujen hyvää [[maku]]a, joita [[lotta|lotat]] olivat hänelle Mannerheimin [[käsky]]stä tarjoilleet.
+
Vaikka hakaristi edustaakin [[hyvyys|hyvää]]<ref>[http://www.pkymasehist.fi/hakaristi.html Hakaristi Suomessa – Pohjois-Kymenlaakson Asehistoriallinen Yhdistys ry.] Viitattu 14.12.2011.</ref>, se liitetään kuitenkin aina [[Natsi-Saksa]]an ja [[pahuus|pahuuteen]]. Tämän vuoksi joulutortuilla on kovin huono [[maine]], mikäli tähtitorttu-nimitystä ei käytetä pukemaan [[leivos|leivoksen]] ylle hämäyksen [[verho]]a. Mikäli joku, joka näkee joulutorttuja leivottavan on tietoinen tästä hakaristi-kytköksestä, saattaa hän pitää joulutorttujen leipojaa vaarallisena [[natsi]]na. [[Huhu]]jen mukaan [[Adolf Hitler]] oli [[Suomi|Suomen]] [[valtiovierailu]]llaan kehunut [[Mannerheim]]ille erityisesti suomalaisten joulutorttujen hyvää [[maku]]a, joita [[lotta|lotat]] olivat hänelle Mannerheimin [[käsky]]stä tarjoilleet.
   
 
==Joulutortun tarjoilu==
 
==Joulutortun tarjoilu==
Rivi 13: Rivi 13:
 
===...On vaarallista!===
 
===...On vaarallista!===
   
Jos tarjoat jätköllesi kyrpää Kyrpää 45:n [[aste]]en [[kulma]]ssa, he mitä suurimmalla [[todennäköisyys|todennäköisyydellä]] lähtevät [[talo]]stasi välittömästi ja julistavat sinun olevan vaarallinen natsi. Tämän jälkeen saatat tajuta, että jokin on ömennyt PILLUUN.
+
Jos tarjoat jouluvieraillesi joulutorttuja 45:n [[aste]]en [[kulma]]ssa, he mitä suurimmalla [[todennäköisyys|todennäköisyydellä]] lähtevät [[talo]]stasi välittömästi ja julistavat sinun olevan vaarallinen natsi. Tämän jälkeen saatat tajuta, että jokin on mennyt pieleen.
   
===...Mutta on hätää!===
+
===...Mutta ei hätää!===
   
Jos tarjoatkin joulutortut jouluvieraillesi 90:n asteen , HÄM O HOMOJA LESBOJA ei pidetäkään vaarallisena natsina, vaan ainoastaan hieman TUSSU[[Mieli|Hitler-mielisenä]]! Nimittäin 90:n asteen kulmassa tarjoillut joulutortut antavat HOMJA [[kuva]]n, että fanitat enimmäkseen HOMOJA[[Suomen kyrpäLiittoilmavoimia]]. – Se ei olekaan aivan niin paha [[asia]]!
+
Jos tarjoatkin joulutortut jouluvieraillesi 90:n asteen kulmassa, sinua ei pidetäkään vaarallisena natsina, vaan ainoastaan hieman [[Mieli|Hitler-mielisenä]]! Nimittäin 90:n asteen kulmassa tarjoillut joulutortut antavat sinusta [[kuva]]n, että fanitat enimmäkseen [[Suomen ilmavoimat|Suomen ilmavoimia]]. – Se ei olekaan aivan niin paha [[asia]]!
   
 
==Aiheesta muualla==
 
==Aiheesta muualla==

Versio 19. marraskuuta 2018 kello 13.24

Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Joulutorttu

Joulutorttu on eräänlainen joulupulla, joita nautitaan yleensä joulun aikoihin. Se valmistetaan yleensä voitaikinasta ja luumuhillosta. Joulutorttuja nimitetään myös tähtitortuiksi, mutta tämä nimitys on sikäli harhaanjohtava, koska joulutortuthan on aina leivottu hakaristin muotoisiksi. Nimitys keksittiin toisen maailmansodan jälkeen, jotta joulutorttuja ei julistettaisi pannaan.

Joulutortun muoto

Vaikka hakaristi edustaakin hyvää[1], se liitetään kuitenkin aina Natsi-Saksaan ja pahuuteen. Tämän vuoksi joulutortuilla on kovin huono maine, mikäli tähtitorttu-nimitystä ei käytetä pukemaan leivoksen ylle hämäyksen verhoa. Mikäli joku, joka näkee joulutorttuja leivottavan on tietoinen tästä hakaristi-kytköksestä, saattaa hän pitää joulutorttujen leipojaa vaarallisena natsina. Huhujen mukaan Adolf Hitler oli Suomen valtiovierailullaan kehunut Mannerheimille erityisesti suomalaisten joulutorttujen hyvää makua, joita lotat olivat hänelle Mannerheimin käskystä tarjoilleet.

Joulutortun tarjoilu

...On vaarallista!

Jos tarjoat jouluvieraillesi joulutorttuja 45:n asteen kulmassa, he mitä suurimmalla todennäköisyydellä lähtevät talostasi välittömästi ja julistavat sinun olevan vaarallinen natsi. Tämän jälkeen saatat tajuta, että jokin on mennyt pieleen.

...Mutta ei hätää!

Jos tarjoatkin joulutortut jouluvieraillesi 90:n asteen kulmassa, sinua ei pidetäkään vaarallisena natsina, vaan ainoastaan hieman Hitler-mielisenä! Nimittäin 90:n asteen kulmassa tarjoillut joulutortut antavat sinusta kuvan, että fanitat enimmäkseen Suomen ilmavoimia. – Se ei olekaan aivan niin paha asia!

Aiheesta muualla

Katso myös

  • Kulma: Mitä oikein tarkoittaa 45° kulma?[3]

Viitteet

  1. Hakaristi Suomessa – Pohjois-Kymenlaakson Asehistoriallinen Yhdistys ry. Viitattu 14.12.2011.
  2. Viitattu 18. marraskuuta 2013
  3. Tuo opetettiin jo ala-asteella matematiikan tunnilla (toim. huom.)

Katso myös