Ismismi

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 27. elokuuta 2009 kello 18.27 käyttäjän MasterBlaster (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ostetuimmat -ismit
TOP-10
 1. Kapitalismi
 2. Terrorismi
 3. Turismi
 4. Postmodernismi
 5. Kimilsungismi
 6. Imperialismi
 7. Kommunismi
 8. Ismismi
 9. Ateismi
 10. Piratismi
tahdon lisää

Ismismi on -ismi, joka painottaa mahdollisimman moneen -ismiin kuulumista. Ismismin kehittäjästä ei ole säilynyt tietoja juuri ollenkaan, mutta historioitsijat ovat määritäneet kehittäjän "Karvaiseksi tyypiksi, joka eli noin 2000 vuotta sitten".

Ismismi -isminä[muokkaa]

-Ismiksi ismismi luetaan, mikäli sen seuraaja toimii puhtaalla mielellä ja hyveellisillä... blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa, ...suoraan kurkusta alas... blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa! Blaa blaa. Blaa Blaa Blaa... ...vaseliinilla voideltua makkaraa... blaa blaa blaa blaa. Blaa Blaa... Blaa blaa blaa blaa blaa blaa. Henkilö ei voi kuitenkaan kuulua kahteen vastakkaistavoitteeseen -ismiin samaan aikaan. Esimerkkinä kommunismi ja kapitalismi.

Muuta tietoa ismismistä[muokkaa]

 • Sitä ei ole. Siis paitsi tämä ja tuo alempi.
 • Ismismi on nostanut suosiotaan ernuteinien keskuudessa ja se ilmenee mahdollisimman moneen vaikeankuuloiseen -ismi yhteisöön liittymisenä IRC-galleriassa (että näyttäis coolilta).
 • Muut ismismiin liittyvät asiat riippuvat täysin seuraajan seuraamista -ismeistä.

Kuuluisia "Ismismin tien" suraajia[muokkaa]