Luodaan sivua Instagram

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 6. syyskuuta 2018 kello 11.29 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Instagram (Kirj. NPOV 9.2.2018. Kuvankaappaus. Nyt lähtee kyllä, tämä lannistaa ennemmin kuin innostaa kirjoittajia.)
  • 25. elokuuta 2013 kello 17.16 Bassman keskustelu muokkaukset poisti sivun Instagram (Roskaa: sisälsi: ”Instagram (entinen nimi Gaystagram) on palvelu minne pissikset menevät ottamaan peilikuvia itsestänsä. Kuva raiskataan kaikilla mahdollisilla tehosteilla ja kuvaan kommentoidaan ainoastaan: '' Ihana! ...” (ainoa muokkaaja oli ...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Instagram