Hikiaineisto:Rouvaliigat

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 23. elokuuta 2021 kello 15.32 käyttäjän Täi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tantat ja tankit (yleensä sama asia) hyökkäävät pelastamaan koteja.

Rouvaliigoja on syntynyt Suomeen sosiaalisektorille ja etupäässä lastensuojeluun. Lastensuojelu on sosiaalirouvien suosikkiala, koska siellä sosiaalityöntekijät ja kaikki muut alan rouvat saavat käyttää suorinta ja paljainta valtaa ihmisiä kohtaan.

Päämääränä ja toimintaohjelmana on luonnonläheisten suomalaisten sivistäminen. Sosiaalirouvien mukaan suomalaisten perusvika on perusteeton elämänusko ja luottamus omiin kykyihin. Sosiaalikoneisto haluaa kahlita moisen epärealismin. Suomalaiset opetetaan tarvitsemaan sosiaalikoneistoa!

Rouvavalta koostuu miesten hyljeksimästä ylijäämästä

Rouvavalta on miehiltä ylijäänyttä valtaa, joka ei ole koskaan heille kelvannut. Miehet ovat tyytyneet hallitsevaan valta-asemaan taloudessa, tieteessä, politiikassa, kulttuurissa ja uskonnossa.

Kaikenkarvaiset sosiaalirouvat ovat ahnaasti tarttuneet tähän jämävaltaan, sillä sen avulla pääsee suorimmin ja tuntuvimmin tunkeutumaan ihmisten yksityiselämään. Rouvat haluavat kontrolloida ja hallita yksityiskoteja ja kodeissaan asuvia perheitä.

Rouvien käynnissä oleva hanke on perheen käsitteen nakertaminen. Vahva käsitys perheestä kun on uhka rouvien valta-asemalle. Rouvat suosivat käsitettä "vanhemmat", sillä siihen sisältyy vastakkainasettelu suhteessa lapsiin. Rouvat fantasioivat riidasta vanhempien ja heidän lastensa välillä. Milloin rouvaliigat alkavat järjestää tosi-tv:tä, jossa lapsia yllytetään tappelemaan vanhempiaan vastaan? Rouvat osaavat varmasti käynnistää myös siitä RAY:n tukeman lastensuojeluhankkeen.

Jyväskylän liiga

Sosiaalirouva sai kännykkäänsä ilmiannon ja kiiruhtaa ratsaamaan lapsiperheen kodin.

Jyväskylän liigaa johtaa Keskustan kansanedustaja Aila Paloniemi. Hänellä on kätevänä ja kuuliaisena aputyttönään lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, samasta puolueesta. Rouvat pesivät runsaslukuisesti Jyväskylässä. Kylä tarjoaa tälle lajille poikkeuksellisen suotuisat olosuhteet, koska sinne on sijoittunut lastensuojelun järjestöjä. Pääkonttoriaan siellä pitävät niin Perhehoitoliitto Oy ry kuin Pesäpuu ry:kin. Pesäpuu ry kehittää lapsille kuulustelumenetelmiä (--> toiminnalliset välineet lapsille), joiden avulla sosiaalirouvat ja muu virkavalta voivat nyhtää "tietoja" heidän perheistään.

Etelän liiga

Etelän liiga on hienostuneempi kuin sisarliiga Jyväskylässä. Esimerkiksi Helsingissä korostetaan mielellään akateemisia painotuksia. Liigan juoksupoikana on juossut läkähdyksiin saakka tutkimusprofessori Tom Erik Arnkil, joka kehitti rouvien tarpeita varten Huolen vyöhykkeet. Vyöhykkeistön avulla voidaan luokitella perheet hyviksi ja huonoiksi arvailemalla lapsen tuntemuksia.

Lähteet:

Yhteiskuntapolitiikka 27.7.2009, [1]

Muita Hikipedia-artikkeleita lastensuojelusta: