Luodaan sivua Harakiri

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 19. joulukuuta 2020 kello 18.27 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Harakiri (Peku 2007i: ”{{quote3|Pelataan harakiriä|japanilainen riisinviljeliä}} == Yleistä == Kuva:Seppuku.jpg Harakiri on perinteinen japanilainen peli jossa kaikilla osaanottajilla on eri rooli. Pelissä on vähintään kaksi pelaajaa. Harakiri sopii kaikenikäisille sukupuoleen katsomatta, siksi se onkin japanin suosituin kansanleikki. Harakiri on helppo leikki ja siihen ei tarvita ihmeellisiä välineitä. Vain kaksi suhteellisen terävää esinettä. Harakiriin ei tarvitse...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Harakiri