Guido

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 27. maaliskuuta 2018 kello 16.52 käyttäjän Seitsenkasvoinen peelo (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Guido Jesus.jpg

Guido on alun perin italianamerikkalainen, mutta etnisyydestä riippumaton ihmistyyppi, jonka naama on oranssi ja jolla on lihasta (GTL ’gym tan laundry’) ja ulkonäköä (FPC ’fist pump, pushups, chapstick’). Guidot saivat tunnettuutta TV-sarjasta Jersey Shore. Pukeutumisessaan guidot tyypillisesti suosivat geelattuja hiuksia, hihattomia paitoja ja erilaisia koruja. Lienee sanomattakin selvää, että läheskään kaikkien guidojen lihaksia ei ole kasvatettu pelkällä treenaamisella.

Guido on eräänlainen hypermaskuliininen metroseksuaali, jolla lienee pikkulikkamaisempi tunne-elämä. Guidoa ei voi oikein selittää, se pitää kokea (ei lähietäisyydeltä).

Guido ja "guidette" tai mikä sitten liekään. (Italialaisina karikatyyri-androgyyneinä Camille Paglia on varmaan kirjoittanut parista jotain.)


Bee.svg Tämä eläinlaji on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Laajentamalla kantaa saat sen ehkä selviytymään.