Luodaan sivua Gorilla

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 13. marraskuuta 2020 kello 10.56 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Gorilla
  • 13. marraskuuta 2020 kello 10.56 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Gorilla (41 versiota) (”vierailevan Nasse-sedän kengän päälle joka sai Nasse-sedän hyvin hyvin vihaiseksi.” (4/4))
  • 13. marraskuuta 2020 kello 10.56 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Gorilla (”vihattuja paikallisasukkaiden keskuudessa. Malmöön muuton jälkeen raiskaukset, vandalismi ja banaanin kysyntä ovat nousseet selvästi. Gorilloiden uskotaan kuolevan sukupuuttoon huomenna, sillä eräs yksilö jätti tortun ruotsissa” (3/x))
  • 13. marraskuuta 2020 kello 10.55 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Gorilla (41 versiota) (”Mälmön gorilloita on yleensä verrattu Helsingin romanikerjäläisiin. Leppäkertut ovat gorilloiden suurin uhka, sillä leppäkertun erittämä virtsa on hengenvaarallista gorillan elimistölle. Karvaiset ystävämme ovat kuitenkin myös” (2/x))
  • 13. marraskuuta 2020 kello 10.54 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Gorilla (On siellä tällaistakin: ”Gorillat ovat olleet jo kymmeniä vuosia luonnonsuojelioiden kohteena. Gorilloja on enään vain noin 50 yksilöä jäljellä, jotka kaikki ovat asettautuneen Malmön keskustaan.” (1/x))
  • 13. marraskuuta 2020 kello 10.51 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Gorilla (41 versiota) (huolta kymmenistä karvapepuista. Laumassa piilee reilu ryhmähenki ja johtajuudesta yleensä kamppaillaan pissikisalla. Lauman johtaja saa aina parhaimmat kakki- ja pissiateriat kun taas rivigorillan on tyydyttävä omiinsa.” Siinä aloituskappale.)
  • 13. marraskuuta 2020 kello 10.50 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Gorilla (Kirj. Sammele, 2012: ”Gorilla (lat. Homo Bananius) on Etelä-Ruotsissa elävä uhanalainen ihmislaji, joiden uskotaan olevan sukua ruotsalaisille ja suomalaisille. Gorillat ovat laumaeläimiä joten puolison on valmistauduttava pitämään” (1/2))
  • 13. toukokuuta 2011 kello 09.29 J0NES keskustelu muokkaukset poisti sivun Gorilla (Roskaa: sisälsi: ”gorilla on ihan sekopää joten tähän ei kannata kirjoittaa paljoa osama bin ladenilla oli lemmikki gorilla.” (ainoa muokkaaja oli 62.106.62.86))
  • 13. lokakuuta 2010 kello 07.25 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Gorilla (Roskaa: sisälsi: ”Gorilla on paskiainen!xat.com/fipelitGorilla haistaa sua ja sanoo eka kertaa Haista P****a!Sä sanot perkele!Kuninkas yksi jätti kondoomi” (ainoa muokkaaja oli 62.113.168.48))
  • 18. toukokuuta 2010 kello 10.57 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Gorilla (Roskaa: sisälsi: ”gorillat ovat homoja ja läskejä” (ainoa muokkaaja oli 137.163.16.147))
Näytä loki kokonaan
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Gorilla