Luodaan sivua F10

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 27. kesäkuuta 2014 kello 00.54 Täi keskustelu muokkaukset poisti sivun F10 (sisälsi: ”F10 on näppäin, kuten A, 2, +, 8, ctrl ja {{valelinkki|delete|Ylläpitäjien suosikki}}. F10 tekee ties mitä! Tässä minun koneellani se lisää ääntä. Ctrl:in kanssa se näyttää valikon. Alt:in kanssa se piilottaa s...”)
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 14.51 Tacoman keskustelu muokkaukset palautti sivun F10 (7 versiota palautettiin)
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 02.43 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun F10 (sisälsi: ”F10 on näppäin, kuten A, 2, +, 8, ctrl ja {{valelinkki|delete|Ylläpitäjien suosikki}}. F10 tekee ties mitä! Tässä minun koneellani se lisää ääntä. Ctrl:in kanssa se näyttää valikon. Alt:in kanssa se piilottaa s...”)
  • 10. marraskuuta 2011 kello 09.09 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun F10 (Roskaa: sisälsi: ”{{roskaa}}f10 css helpoin nappi mistä saat awp, wall hackin ja aimbotin elikkä ei tarvii ladata mitään ihmeellisiä koodeja”)
  • 17. kesäkuuta 2010 kello 08.23 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun F10 (Roskaa: sisälsi: ” F10 on Fuck 10 kertaa! en tiiä yhtää mikä se vitun F10 on saatana!!!!!!!!!!! ELI HAISTAKAA PASKAA!” (ainoa muokkaaja oli Jedli))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/F10