Luodaan sivua ET

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 25. lokakuuta 2009 kello 19.59 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun ET (sisälsi: ”E.T. Eli: Extra-Tyhmä Et keksittiin kun luultiin että avaruus tuhoaisi maapallon. et:tä kuvaillaan noin kanin kokoiseksi toukaksi. Et syö pikkulapsia, ja Et:n voi tuhota vain vedellä. Muut aih...” (ainoa muokkaaja oli 88.193.142.63))
  • 2. lokakuuta 2006 kello 14.46 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun ET (sisälsi: ”ET on ainoa oikea peli päällä maaan (siinä ammutaan toisia rynkyllä)en:ET”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/ET