Luodaan sivua Boston

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 14. maaliskuuta 2010 kello 14.01 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Boston (Roskaa: sisälsi: ”SANA TUNNETAAN YLIVOIMAISESTI GOLDPLAYN LALA ID LYLA BIISISTÄ "BOSTON RISIMA KÄÄNISREIS".SE ON PASKA LAULU JA SE ON SYVÄLTÄ PERSEESTÄ!BOSTON ON MYÖS SAVUKE JOTA IMETÄÄN PERSEEN KAUTTA.BOSTON O...” (ainoa muokkaaja oli 85.15)
  • 16. lokakuuta 2006 kello 18.32 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Boston (sisälsi: ”USAn osavaltion Pikachusettsin isoin kaupunki.{{roskaa}}”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Boston