Luodaan sivua Barbie

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 25. marraskuuta 2020 kello 14.48 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Barbie
  • 25. marraskuuta 2020 kello 14.48 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Barbie (44 versiota) (”"Barbi" tai "Barbie", joka on lyhennös nimestä "Barbara". Nimi on tullut Handlerin tyttären kunniaksi), joka sopii aamuisiin, päiväisiin, iltaisiin – ja etenkin öisiin huveihin. Ei väsy eikä valita.” (2/2))
  • 25. marraskuuta 2020 kello 14.47 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Barbie (NPOV, 2006: ote: ”Barbin keksijä Ruth Handler huomasi, että hänen barbaarimainen barbiturantteja napsiva baarikärpästyttärensä Barbara leikki mieluiten nukeilla, jotka muistuttivat aikuisia. Siihen aikaan useimmat nuket olivat vauvanukkeja, mutta Barbara leikki mieluiten pumpattavilla, aikuisia esittävillä, nukeilla. Barbie on vaaleahiuksinen ilmalla täytettävissä oleva, ilmattomana pieneen tilaan mahtuva naisnukke (kutsumanimeltään” (1/2))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Barbie