Armeija

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 10. helmikuuta 2008 kello 12.58 käyttäjän Joonasboy (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Dead Nick.jpg

Armeija on sotilaallinen mahti. Se koostuu yleensä tinasotilaista. Ennen sotilaina käytettiin oikeita ihmisiä, mutta kun maailman ihmisoikeusjärjestöt pillastuivat tästä, niin alettiin käyttää tinasotilaita. Huomattiin, että se tuli paljon halvemmaksikin. Nykyään armeijalle ei ole muuta käyttöä kuin kommunistien eristäminen selleihin.

Joissain maissa ei ole siirrytty vielä tinasotilaisiin kuten Suomen puolustusvoimissa. Suomen puolustusvoimissa voi oppia tarpeellisia tietoja, jotka voivat myöhemmin elämässä osoittautua tarpeellisiksi tiedoiksi. Siellä opetellaan kävelemään jonossa, olemaan hiljaa, huutamaan ja pilkkaamaan neekereitä. Verratessa esimerkiksi Venäjän armeijaan Suomen armeijassa keskimääräinen palvelusaika on huomattavasti lyhempi johtuen Venäjän tsaari-Putinin herkkyydestä.

Armeijan muut merkitykset

Valtiolle armeija on merkitykseltään "Elämävero", asevelvollisuuden kautta maksetaan valtiolle kuukausia elämästä, aivan kuin verotuksessa pieni osa palkkapussistasi. Armeijassa tämä homma toimii niin kutsutusti palvelemalla maataan ilmaiseksi ja harjoittelemalla puolustamaan isokenkäisempiä, yksinkertaistaen ajetaan mies kaljuksi, lukitaan se samaan isoon taloon punkkaamaan muiden kohtalotovereiden viereen, aamulla se pistetään makaamaan kuraan, rämpimään metsään ja kuorimaan perunoita koko loppuvuodeksi ja kun vaadittava aika on täynnä heitetään se taas ulos. Uhri voi yrittää valita siviilipalveluksen, mutta tähän tarvitaa todisteet kasvissyönnistä ja hippikulttiin kuulumisesta. Kolmas vaihtoehto on vankila, aivan niin kuin verovieroksujillakin.


==SAKSAN ARMEIJA KAUTTA AIKOJEN

Vuonna 1933 Saksan hallitsijaksi nousi Aadolf "Aatu" Hitler. Aatu aloitti maansa miehittämisen jonain ihme päivänä, kun Aatu hyökkäsi venäjään hän ei ottanut huomioon Venäjän viileää talvea. Saksan joukoista kuoli 58 prosenttia (57 prosenttia kuoli viinan loppumiseen) ja Ryssät voittivat. Saksa oli jo kerran hävinnyt sodan vuonna 1918... MITÄ LUUSEREITA!!!!!!!!Katso myös


Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.