Ero sivun ”Armeija” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän ”88.112.243.39” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 192.100.124.218 versioon.)
 
[[Valtio]]lle ''armeija'' on merkitykseltään "Elämä[[vero]]", [[asevelvollisuus|asevelvollisuuden]] kautta maksetaan valtiolle [[kuukausi]]a [[elämä]]stä, aivan kuin verotuksessa pieni osa palkkapussistasi. Armeijassa tämä homma toimii niin kutsutusti palvelemalla maataan ilmaiseksi ja harjoittelemalla puolustamaan isokenkäisempiä, yksinkertaistaen ajetaan [[mies]] kaljuksi, lukitaan se samaan isoon taloon punkkaamaan muiden [[kohtalo]]tovereiden viereen, [[aamu]]lla se pistetään makaamaan [[kura]]an, rämpimään [[metsä]]än ja kuorimaan perunoita koko loppuvuodeksi ja kun vaadittava aika on täynnä heitetään se taas ulos. Uhri voi yrittää valita [[sivari|siviilipalveluksen]], mutta tähän tarvitaa todisteet kasvissyönnistä ja hippikulttiin kuulumisesta. Kolmas vaihtoehto on [[vankila]], aivan niin kuin verovieroksujillakin.
 
 
 
==SAKSAN ARMEIJA KAUTTA AIKOJEN
 
Vuonna 1933 Saksan hallitsijaksi nousi Aadolf "Aatu" Hitler. Aatu aloitti maansa miehittämisen jonain ihme päivänä, kun Aatu hyökkäsi venäjään hän ei ottanut huomioon Venäjän viileää talvea. Saksan joukoista kuoli 58 prosenttia (57 prosenttia kuoli viinan loppumiseen) ja Ryssät voittivat. Saksa oli jo kerran hävinnyt sodan vuonna 1918... MITÄ LUUSEREITA!!!!!!!!
 
 
 
 
 
== Katso myös ==
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Armeija