Ero sivun ”Ari Koivunen” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 19: Rivi 19:
 
Ari on tullut tunnetuksi myös... ''uskomattomana'' kommentaattorina. Hänen uransa alkoi toteamalla, ettei [[Remu Aaltonen]] nyt oikeasti osaa laulaa saati sitten soittaa, saatana! Hän ei suostunut selittämään ([[Sarkasmi|vaikka salettiin olisi kyennytkin]]), miten [[Hurriganes]]in eräs tietty alppa on äänestetty Suomen parhaaksi levyksi, tai vaihtoehtoisesti näyttämään tuolle vähämiehiselle [[puli]][[pää]][[romani]]lle mallia.
 
Ari on tullut tunnetuksi myös... ''uskomattomana'' kommentaattorina. Hänen uransa alkoi toteamalla, ettei [[Remu Aaltonen]] nyt oikeasti osaa laulaa saati sitten soittaa, saatana! Hän ei suostunut selittämään ([[Sarkasmi|vaikka salettiin olisi kyennytkin]]), miten [[Hurriganes]]in eräs tietty alppa on äänestetty Suomen parhaaksi levyksi, tai vaihtoehtoisesti näyttämään tuolle vähämiehiselle [[puli]][[pää]][[romani]]lle mallia.
   
Sittemmin hän haukkui edeltäjänsä [[Ilkka Jääskeläinen|Ilkka Jääskeläisen]] mitäänsanomattomaksi, mikä tuli sattumalta samoihin aikoihin, kun Ilkan levytyssopimus raukesi. Tämä kielii ennen muuta Koivusen omien mielipiteiden oikeudesta ja uskaliudesta tuoda ne ilmi sekä niiden suunnattomasta vaikutusvallasta musiikkialalla. [[Ruotsi]]n [[Euroviisu]]ehdokas The Arkin hän mainitsi olevan homopoppia, ja tämä lausunnon myötä aivan uusi genre sai alkunsa. Kuka tietää, mitä nerokkaita ajatuksia saamme tulevaisuudessa kuulla Arin suusta. Niitä on parempi kuunnella, sillä Arilla on uskomattoman suuret lihakset, ja hän nostaa [[Penkkipunnerrus|penkistä]] yli 200 kiloa.<ref>Tässä oli lähdepyyntö ennen kuin Ari antoi sille turpaan, ja nyt tässä lukee näin.</ref>
+
Sittemmin hän haukkui edeltäjänsä [[Ilkka Jääskeläinen|Ilkka Jääskeläisen]] mitäänsanomattomaksi, mikä tuli sattumalta samoihin aikoihin, kun Ilkan levytyssopimus raukesi. Tämä kielii ennen muuta Koivusen omien mielipiteiden oikeudesta ja uskaliudesta tuoda ne ilmi sekä niiden suunnattomasta vaikutusvallasta musiikkialalla. [[Ruotsi]]n [[Euroviisu]]ehdokas The Arkin hän mainitsi olevan homopoppia, ja tämä lausunnon myötä aivan uusi genre sai alkunsa. Samalla Ari todisti, että eräs toinen ruotsalaisbändi [[Kent]] ei olekkaan homopoppia, niinkuin eräät tuolloin väittivät niin. Kuka tietää, mitä nerokkaita ajatuksia saamme tulevaisuudessa kuulla Arin suusta. Niitä on parempi kuunnella, sillä Arilla on uskomattoman suuret lihakset, ja hän nostaa [[Penkkipunnerrus|penkistä]] yli 200 kiloa.<ref>Tässä oli lähdepyyntö ennen kuin Ari antoi sille turpaan, ja nyt tässä lukee näin.</ref>
   
 
== Arin BeeÄmWee ==
 
== Arin BeeÄmWee ==

Versio 29. huhtikuuta 2018 kello 19.57

Rattijuoppo leima.png

Stop hand.png Ari Koivunen on julistettu idiootiksi, sillä hän ei ole osallistunut julkiseen elämään,
kuten vapaan kansalaisen velvollisuuksiin kuuluu.
Ari (vas.) ja vastakilpailija Anna

”I agree it's a gay ass pop metal song, but it's still 100 times better than anything American Idol will ever produce.”

~Simon Cowell

Ari Kristian Anna Koivunen (s. 25. joulukuuta 1984, Gulag) on lahtelainen sopraano, biljardiammattilainen ja kehonrakentaja. Suomessa hänet tunnetaan lähinnä Idols-kilpailun voittajana. Arin äänenkorkeutta säätelee joko vakava heliumriippuvuus tai keskeneräinen äänenmurros. Ari kärsii myös virusperäisestä taudista, jonka myötä hän ei voi ruskettua tai hän pitää ruskettumista muuten vain turhan eettisenä kysymyksenä. Jo muutenkin täydellisen uskottava hevi-Ari voitti viimeisenkin suomalaisen hevarin puolelleen liityttyään entiseen heviyhtye Amoraliin.

Henkilökohtainen elämä

Tuleeko Arista vastaavanlainen teini(x)-ilmiö kuin Antti Tuiskusta?

Koivunen tuli Suomeen melomalla kanootilla Siperian halki ja kaivautumalla lusikalla rajalinjan ali. Hänet on Lahdessa etsintäkuulutettu lievästä rattijuopumuksesta, josta sikäläisen lain mukaan tuomitaan kuolemaan kivittämällä. Tavallisimmin "hevi"-Arin tapaa ajamasta mopolla karkuun poliisia ja sosiaaliviranomaisia ympäri Lahden toria ja silloin tällöin hän toimii myös Vesijärvellä vesihiihtäjänä, jolloin hänet erottaa muista vesihiihtäjistä lähinnä korvien ja hajun takia. Ajoittain hän nousee korviensa avulla liitovarjon tavoin korkealle ilmaan ja hänet tapaakin usein leijumasta Salpausselän mäkimontun päällä ikäänkuin tragikoomisena kirouksena tai lahtelaisuuden irvikuvana. Suomessa hän on työskennellyt mm. baarimikkona, hodarina ja pitkätukkahevarina. Vuonna 2007 Koivunen sai vapautuksen armeijasta. Luotettavien lähteiden mukaan Koivunen vetosi siihen, ettei hänen sukupuoltaan ole pystytty lääketieteen keinoin varmistamaan. Ari aikonee tulla takaisin julkisuuteen kesällä 2009 kunhan laboratoriotulokset tulevat. Niin, kyseessähän oli tämä surullisenkuuluisa tapaus josta kerrottiin ainakin kahdella rivillä Iltasanomissa ja etusivun kääntöpuolella kolmella lauseella Rovaniemen Räkäräppärit -ilmaispainoksessa; onko Ari mahdollisesti ollut raskaana jo vuodesta 1994. Michael Jackson kiistää edelleen syytökset ja aikoo pistää Arille munat suuhun. Lisähuomautuksena otettakoon, että Ari kuuluu kemiallisessa taulukossa epämetalleihin.

Idols

Koivunen voitti Idolsin Lordin Euroviisu-menestyksen jälkimainingeissa olemalla ainoa tarpeeksi typerä pelle laukomaan latteuksia, kuten "hevillä ei hävitä", ja laulamaan Iron Maidenia (nuotin vierestä tietysti) finaaleissa. Koivusen voitosta tekee merkittävän se, että hänen kansalta saadut äänensä löivät finaalissa Idolsin kiintiöpissiksen, Anna Eira Meira Margarida Mourão Milje Aurelia Victoria Amélie de Melo Kyra Mirelle Liza e Justiina Abreun, kiintiöäänet (noin miljoona kappaletta). Koivunen sai 57 % kaikista äänistä.

Rohkeana urhona Ilkka tuli Arin tylyistä kommenteista huolimatta kuuntelemaan Idols-finaalia iloisella mielellä.

Mielipidevaikuttaja

Ari on tullut tunnetuksi myös... uskomattomana kommentaattorina. Hänen uransa alkoi toteamalla, ettei Remu Aaltonen nyt oikeasti osaa laulaa saati sitten soittaa, saatana! Hän ei suostunut selittämään (vaikka salettiin olisi kyennytkin), miten Hurriganesin eräs tietty alppa on äänestetty Suomen parhaaksi levyksi, tai vaihtoehtoisesti näyttämään tuolle vähämiehiselle pulipääromanille mallia.

Sittemmin hän haukkui edeltäjänsä Ilkka Jääskeläisen mitäänsanomattomaksi, mikä tuli sattumalta samoihin aikoihin, kun Ilkan levytyssopimus raukesi. Tämä kielii ennen muuta Koivusen omien mielipiteiden oikeudesta ja uskaliudesta tuoda ne ilmi sekä niiden suunnattomasta vaikutusvallasta musiikkialalla. Ruotsin Euroviisuehdokas The Arkin hän mainitsi olevan homopoppia, ja tämä lausunnon myötä aivan uusi genre sai alkunsa. Samalla Ari todisti, että eräs toinen ruotsalaisbändi Kent ei olekkaan homopoppia, niinkuin eräät tuolloin väittivät niin. Kuka tietää, mitä nerokkaita ajatuksia saamme tulevaisuudessa kuulla Arin suusta. Niitä on parempi kuunnella, sillä Arilla on uskomattoman suuret lihakset, ja hän nostaa penkistä yli 200 kiloa.[1]

Arin BeeÄmWee

Jossain vaiheessa Arille soitettiin Vanahat Luuskat -nimisestä autoliikkeestä, että hänelle olisi siellä upouusi sponsoriauto. Arille ei tietenkään mikään uusi auto kelvannut, vaan hänen piti saada vuoden -89 bemari, jossa lukisi ''HevAri''. Autoliikkeen omistaja ei kuitenkaan Arin nipotuksesta tykännyt, joten auton kylkeen tulikin teksti ''KehAri''. Onnekas omistaja ei ole vieläkään tätä tosin huomannut. Arin auto on joutunut useasti vandalismin kohteeksi ja pakoputkea on rääkätty moneen otteeseen. Renkaiden kumitkaan eivät ole säästyneet.

Arin taival Amoralissa

Ari otti urallaan aimo askelen taaksepäin liittyessään omasta mielestään todella omaperäiseen death metal-yhtye Amoraliin. Harmillista vain, että Amoralille tapaus merkitsi siirtymiseen nollasta taaksepäin saaden kuitenkin jatkossa entistä enemmän ansaitsematonta näkyvyyttä. Syntynyt inhimillistä käsityskykyä uhmaava liitto, ”Arimoral”, sai vannoutuneimmat 3 Amoral-fania polttamaan kääminsä, fanipaitansa ja itsensä (paita olisi kannattanut ottaa pois ensin). Onneksi tilalle tuli pari Idolsista tykkäävää pikkutyttöä Launeen yläasteelta.

Amoralin toiseksi tärkein jäsen on Ben, jota tulee varoa. Hän on yksi Vesijärven ja Launeen alueen merkittävimmistä tekotaiteilijoista. Kikkeli-Koivusen mukaantulon jälkeen Amoralin levynmyynti nousi kattoon mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että levyjä myytiin entisen viiden sijasta nyt seitsemän (joukossa kolme sukulaista). Ennen Amoralin muuttumista "Arimoraliksi" yhtyeen nimeä ihmeteltiin ja esitettiin mm. kysymyksiä tarkoittaako bändi suomeksi "epämoraalia" vai "alkomoralia". Loppujen lopuksi tultiin siihen johtopäätökseen, että asia on kaikille täysin yhdentekevä kuten bändikin.

Ari on myös ottanut tavakseen pukeutua lavalla avaruuspukuun suojautuakseen kohti lentäviltä pulloilta, mädiltä tomaateilta, kananmunilta, munakkailta sekä miesten alushousuilta. Avaruuspuku saattaa myös selittää sen, miksi Ari haahuilee lavalla niin epämääräisesti: hän luulee olevansa painottomassa tilassa. Myös Arin aivan ihana tukka jäi harmillisesti puvun alle piiloon, mikä riitti lopullisesti karkottamaan Aria Amoralilla tai ilman fanittaneet pikkutytöt. Muut bändin jäsenet ovat promokuvissa pukeutuneet mm. baskereihin ja pyöreisiin aurinkolaseihin luodakseen itsestään kuvaa merkittävinä filosofeina. Tämä tosin ei mennyt tiedepiireissä läpi, yhtään sen enempää bändin kuin Koivusen osalta.

Huhut kertovat, että koska Amoralissa lauleskelu ei jostain kumman syystä ole ainakaan vielä lyönyt leiville, Ari on nähty hakemassa useita työpaikkoja. Ainakin Lahden Tennarissa tiettävästi olisi edelleen tarvetta tiskarille ja karaokemessiaalle, ja eri siivouskohteet ovat myös ilmaisseet kiinnostuksensa, sillä Ari hoitaisi lattianlakaisun tehokkaasti maata pyyhkivällä hiusmopillaan. Säästö työvälinekustannuksissa olisi merkittävä.

Julkaisut

 • Albumit:
 • Fuel For The Reijo (2007)
 • Bi-coming (2008)
 • Shot Your Calors (Amoralin kanssa) (2009)
 • Singlet:
 • On The Flop Of The Ford (2007)
 • Hiirmii Call (2007)
 • Fuel For The Reijo (2007)
 • Suckers Are Calling (2007)
 • Give Me A Bison (2008)
 • Tears Piip Bowling (2008)
 • Year Of The Biggest Sucker (Amoralin kanssa) (2009)
 • Given Up Easy (Amoralin kanssa) (2009)

Katso myös

Viitteet

 1. Tässä oli lähdepyyntö ennen kuin Ari antoi sille turpaan, ja nyt tässä lukee näin.