Luodaan sivua Alt Gr

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. kesäkuuta 2014 kello 17.21 Täi keskustelu muokkaukset poisti sivun Alt Gr (sisälsi: ”Alt Gr on Alt-näppäimen unohdettu serkku. Alt Gr on turha näppäin, koska Alt on korvannut sen. Alt Gr:n pohjimmainen tarkoitus on täyttää näppäimistön tyhjä kohta, jonka joku idiootti on unohtanut täyttä...”)
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 14.50 Tacoman keskustelu muokkaukset palautti sivun Alt Gr (2 versiota palautettiin)
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 03.12 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Alt Gr (sisälsi: ”Alt Gr on Alt-näppäimen unohdettu serkku. Alt Gr on turha näppäin, koska Alt on korvannut sen. Alt Gr:n pohjimmainen tarkoitus on täyttää näppäimistön tyhjä kohta, jonka joku idiootti on unohtanut täyttä...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Alt_Gr